Soeppakketten

Op onze website lees je uitgebreide informatie over verschillende soorten maaltijdboxen, groentepakketten en verspakketten. Binnen de laatste categorie verspakketten zijn vooral de soeppakketten heel populair. Niet alleen bij de (online) supermarkt, ook verschillende maaltijdbox-aanbieders bieden nu speciale soeppakketten die je als extra gerecht kunt laten bezorgen. Ideaal als je snel een lekkere en gezonde soep op tafel wilt zetten. Een biologisch soeppakket bij Ekomenu is er vanaf €6,99. Soep & Brood bij HelloFresh is er vanaf €4,99. Een verspakket voor een verse soep bij de Albert Heijn is er vanaf €3,39.

  • Een soeppakket is een verspakket met daarin alle verse ingrediënten voor een zelfgemaakte soep
  • Bij HelloFresh hoef je de soep alleen maar op te warmen
  • Ze zijn verkrijgbaar bij de (online) supermarkt, maar soms ook als extra product bij jouw maaltijdbox
  • Soeppakketten zijn vaak goedkoper bij de supermarkt
  • De pakketten worden soms gebruikt als volwaardige avondmaaltijd, maar soms ook als lunch of tussendoortje
Aanbod Bezorgkosten Minimale bestelling Bekijk pakketten
verspakketten-albert-heijn 25 + €2,50 €50,00
verspakketten-jumbo 45 + €3,00 Vanaf €50
verspakketten-coop 15 + €4,99 Vanaf €40,00
verspakketten-plus 20 + €6,00 Vanaf 25,00

Soep bij jouw maaltijdbox

Ben je klant bij HelloFresh of Ekomenu? Dan kan je elke week kiezen voor een een extra soep. Ideaal als extra maaltijd of om gewoon even tussendoor een keer klaar te maken. Deze soeppakketten zijn alleen te bestellen in combinatie met de reguliere box. Je kunt ze dus niet los bestellen. Hieronder vind je meer informatie over beide opties.

Biologisch soeppakket bij Ekomenu

Bij Ekomenu kun je elk week kiezen uit 2 verschillende biologische soepen. Denk aan een tomaat-paprikasoep of een linzensoep met wortel en selderij. Net als de reguliere recepten bereid je deze soepen met 100% biologische ingrediënten. Bij de soep vind je instructies hoe je de soep kunt bereiden. De soepen kosten €6,99, en zijn geschikt voor 2-3 personen.

soeppakket ekomenu

Soep en brood bij HelloFresh

Bij HelloFresh kan je wekelijks een extraatje bestellen bij de box: soep en brood. Het gaat om een snelle soep met brood die je heel eenvoudig en snel kunt opwarmen. Perfect voor een drukke dag waar je geen tijd hebt om te koken. Of juist als je zin hebt in een snel gerecht met lekker veel groenten. Je kunt denken aan een verse paprikasoep en couronne met olijven of kikkererwtensoep en batard met vijgen. De soepen kosten €4,99 (2 porties) of €6,99 (3-4 porties).

hellofresh-verse-soep-met-brood-extra

Soeppakketten bij de supermarkt bestellen

Soeppakketten bij jouw maaltijdbox zijn handig, maar ook duur. Wie het lekker vindt om af en toe een lekkere verse soep te bereiden kan ook naar de supermarkt gaan. Supers als Albert Heijn, Jumbo, PLUS en Lidl hebben tegenwoordig een uitstekend assortiment met verse soepen. Soms vind je zeer interessante acties met bijvoorbeeld een pakket met soep voor 2 personen voor slechts €1,99. Het is handig om de folders en aanbiedingen goed in de gaten te houden. Nadeel van de pakketten bij de supermarkt is natuurlijk dat je ze wel zelf moet kopen. Het voordeel van de maaltijdbox is dan weer dat deze netjes wordt meegeleverd.

Tip: online boodschappen doen
Je kunt natuurlijk ook online je boodschappen doen en een vers soeppakket meebestellen. AH, Jumbo, Coop en PLUS bieden stuk voor stuk een prima online supermarkt waar je terecht kunt voor al je online boodschappen. Houd hier wel rekening met een minimum bestelbedrag en eventuele bezorgkosten. AH heeft een minmum bestelbedrag van €70 (soms is dit lager met speciale acties) en bezorgkosten vanaf €4,00. Bij PLUS kan je al bestellen vanaf €25,00 maar betaal je wel €6,00 bezorgkosten. Als Picnic in jouw stad actief is heb je geluk. Deze nieuwe online super hanteert een minimale bestelling van €25,00 en bezorgt de boodschappen helemaal gratis. Wist je dat Picnic met Presto ook een eigen maaltijdbox biedt?