Picnic maaltijdbox Presto nu beschikbaar

Goed nieuws voor klanten van online supermarkt Picnic! De hipste supermarkt van Nederland biedt met “Presto” nu haar eigen maaltijdbox. Een deel van de klanten kan de nieuwe foodbox al bestellen. Wanneer dit succesvol is wordt Presto vermoedelijk beschikbaar voor alle Picnic-klanten. Het concept van de Presto maaltijdbox van Picnic is eigenlijk niet heel verassend: alle ingrediënten om lekker te koken haal je in één keer in huis. Klanten kunnen kiezen uit 6 maaltijden voor 2 personen, en en 4 maaltijden voor 4 personen. Het concept lijkt in zekere zin op de Allerhande Box, waar je ook losse maaltijden kunt bestellen. De belangrijkste gegevens op een rijtje:

  • Online supermarkt Picnic lanceert de Presto Maaltijdbox
  • Een deel van de klanten van Picnic kan de box sinds dit weekend bestellen
  • De box is er voor 2 of 4 personen
  • Vermoedelijk kunnen klanten zelf het aantal maaltijden kiezen
  • Er zijn 6 maaltijden voor 2 personen, en 4 maaltijden voor 4 personen
  • De prijs voor een 2-persoons gerecht varieert van €9,95 tot €14,95
  • De prijs voor een 4-persoons gerecht varieert van €15,95 tot €17,95

presto maaltijdbox picnic

online boodschappen picnic

Eerste indruk van de Presto maaltijdbox

Er is nog niet veel bekend over de foodbox van Picnic. De eerste indruk van deze box lijkt prima. Tweepersoons huishoudens hebben wekelijks de keuze uit 6 verschillende maaltijden. Voor gezinnen met 4 personen is de keuze 4 verschillende maaltijden. Hiermee is Presto nog niet zo veelzijdig als bijvoorbeeld HelloFresh (13 gerechten) en Marley Spoon (20 gerechten), maar het is een prima start. Presto doet ons op dit moment het meeste denken aan de Allerhande Box van Albert Heijn. Ook bij AH kan je kiezen uit verschillende maaltijden voor 2, en 4 personen, en zijn de prijzen vergelijkbaar. Het voordeel van de boxen van beide supermarkten is dat er geen minimale afname is. Je kunt ook 1 maaltijd nemen bijvoorbeeld. Bij Picnic geldt een minimum orderwaarde van €25,00. Bezorging is altijd gratis.

Prijzen van Presto:

  • 2-persoons maaltijden vanaf €9,95 tot €14,95
  • 4-persoons maaltijden vanaf €15,95 tot €17,95
  • Standaard gratis bezorging vanaf een bestelling vanaf €25,00

Nieuw: ook recepten en verspakketten bij Picnic te bestellen

Naast de Presto maaltijdbox heeft Picnic nog een aantal nieuwe producten toegevoegd aan de App. Klanten kunnen nu ook kiezen uit speciaal geselecteerde recepten en verspakketten. Opmerkelijk is dat de recepten soms een stuk voordeliger zijn dan de maaltijdbox. De recepten voor 4 personen zijn beschikbaar tussen de €2,88 en €5,37 p.p. Daarnaast heb je in de Picnic App nu ook de keuze uit handige verspakketten. Uit eerder onderzoek blijkt al dat verspakketten bij supermarkten ontzettend populair zijn. Een verspakket is vergelijkbaar met een maaltijdbox. Al moet je bij zo’n pakket vaak nog wel zelf vlees of vis toevoegen.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *