Ontdek het nieuwe Ekomenu!

Ekomenu is vernieuwd! De biologische maaltijdboxen met menu’s voor elke levensstijl kenden we natuurlijk al een tijdje. Maar de website en uitstraling van Ekomenu zijn volledig in een nieuws jasje gestoken. De nieuwe homepage is voorzien van frisse kleuren en foto’s. Een andere belangrijke wijziging is dat de afzonderlijke menu’s zijn verdwenen, en je nu jouw box helemaal zelf kunt samenstellen via “Mijn Persoonlijk Menu”. In deze blog nemen we alle vernieuwingen van Ekomenu met je door.

ontdek-het-nieuwe-ekomenu

Wat is er allemaal veranderd bij Ekomenu?

Het concept van Ekomenu was duidelijk aan wat vernieuwing toe. De website was niet altijd even overzichtelijk, en het aanbod was soms wat chaotisch. Ekomenu pakt nu met een prachtige website. Daarnaast wordt het aanbod nu een stuk duidelijker gepresenteerd. Geen losse menu’s als “vega”, “vegan” of “koolhydraatarm”. Alles is gereduceerd tot Mijn Persoonlijk Menu. Binnen jouw persoonlijke menu kan je een levensstijl kiezen. Op basis daarvan wordt er een voorselectie gemaakt van recepten. Je kunt dit heel eenvoudig wijzigen. Het persoonlijke menu is er nu voor 2 of 4 personen, met 3 of 4 maaltijden per week. Het mooie is: je kunt per gerecht zelf aangeven of je ‘m voor 2 of 4 personen wilt toevoegen.

De belangrijkste vernieuwingen van Ekomen op een rijtje

  • Een frisse nieuwe website die ook mobiel uitstekend werkt
  • De menu’s als “vega” en “koolhydraatarm” zijn verdwenen. Je kiest nu een levensstijl binnen Mijn Persoonlijk Menu waarop de gerechten worden aangepast
  • 15 verschillende recepten om uit te kiezen
  • Bestelling uitbreiden met o.a. kant-en-klaar gerechten, een fruitbox of visolie
  • Super flexibel: je kunt het ene gerecht bestellen voor 2 personen, en een ander voor 4
  • Een nieuwe allergie alert die je kunt instellen via jouw account
  • Extra “special” gerechten tegen een meerprijs van €1,00 p.p.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *