Beebox nu ook in 3-persoons variant

Beebox timmert hard aan de weg. Een nieuwe website, een nieuwe samenwerking met Leen Menken, en nu ook een nieuwe variant box: de maaltijdbox voor 3 personen. Eerder was het alleen mogelijk om de biologische boxen voor 1, 2 of 4 personen te bestellen. Wie nu de website van Beebox bezoekt, zal merken dat alle boxen nu ook verkrijgbaar zijn in een variant voor 3 personen. Dit geldt dus voor de Box Extra, de Box Maaltijden, Box Leefstijl (koolhydraatarm), en Box Leefstijl (vegetarisch). Handig voor gezinnen en families die net te weinig hebben aan een maaltijdbox voor 2 personen, maar weer te veel aan een box voor 4 personen. Beebox is samen met HelloFresh op dit moment de enige landelijke aanbieder die een maaltijdbox voor 3 personen aanbiedt.

Wat kost de Beebox voor 3 personen?

Beebox biedt liefst 4 verschillende maaltijdboxen aan. Voor elk wat wils! De prijzen per box kunnen iets verschillen. In de onderstaande tabel hebben we een helder overzichtje gemaakt van de prijzen van de verschillende Biologische boxen van Beebox. Zoals te zien is: Alleen de Box Extra is dus verkrijgbaar in een variant voor 1, 2, 3 of 4 personen. De andere 3 boxen kun je bestellen voor 2, 3 of 4 personen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om een box te bestellen voor meer of minder dan 3 maaltijden.

Welke box?Prijs box 1 persoonPrijs box 2 personenPrijs box 3 personenPrijs box 4 personen
Box Extra€32.50€43.50€53.50€63.50
Box MaaltijdenN/A€38.00€47.00€56.00
Box Leefstijl (koolhydraatarm)N/A€40.50€49.50€58.50
Box Leefstijl (vegetarisch)N/A€37.00€46.00€55.00

Ben je geïnteresseerd geraakt in de Beebox Maaltijdbox? Lees dan eens onze pagina met meer Beebox informatie, kortingen, of lees het interview dat wij eerder dit jaar afnamen bij Pim Lankhorst. Onlangs probeerden wij de Beebox zelf uit, en het is een heel andere ervaring dan veel andere boxen als HelloFresh, Marley Spoon of Mathijs Maaltijdbox. De box is veel “puurder” en authentieker. Dat heeft als voordeel: enorm verse, gezonde producten. Een mogelijk nadeel is dat je wel iets meer moet uitsloven dan bij boxen als die van HelloFresh.  Je kunt de Beebox review op deze website bekijken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.