Mealhero

Op zoek naar gezonde, lekkere en gevarieerde maaltijden die je eenvoudig en snel kunt opwarmen? Dan is Mealhero zeker een maaltijdbox die je moet overwegen. Bij Mealhero kies je wekelijks uit 30 heerlijke vriesverse maaltijden die je eenvoudig kunt opwarmen in de meegeleverde slimme stomer. Met de handige App zie je op elk moment welke maaltijden je nog in de vriezer hebt liggen en kan je ook zelf combinaties maken van gerechten die jij lekker vindt. De maaltijden kosten tussen de €6,00 tot €10,00, afhankelijk van het plan dat je kiest. Op deze pagina lees je uitgebreide informatie over de Mealhero maaltijdservice die zowel in Nederland als België actief is.

mealhero-logo

Alles wat je over Mealhero moet weten in 1 minuut

Mealhero in het kort

 • Wekelijks 30 nieuwe gerechten
 • Voor 1 of 2 personen
 • Vegetarisch: Ja
 • Vanafprijs: €6,81 per maaltijd
 • 2 pers. 3 maaltijden: €42,48 per week
 • Huurprijs slimme stomer: €5,00 p/maand
 • Actie nieuwe klanten: €3 keer €15,00 korting

Waarom deze box proberen?
Weinig tijd maar toch gezond, gevarieerd en lekker eten? Dan is Mealhero de oplossing. Deze Belgische start-up onderscheidt zich van alle andere maaltijdservices met een ruime keuze in maaltijden, een slimme stomer en een handige App. Je kunt jouw foodbox helemaal zelf samenstellen. Geschikt voor stellen die 1 – 3 keer per week geen tijd hebben om te koken.

mealhero gezonde vriesverse maaltijden

Hoe werkt Mealhero precies?

Mealhero is een slimme kookoplossing voor mensen die graag lekker en gezond eten, maar niet elke dag zelf tijd hebben om uitgebreid te koken. Mealhero biedt een abonnementsdienst met vriesverse maaltijden, een slimme stomer en een handige gratis App. Met de App kan je eenvoudig jouw maaltijden selecteren en kies je wanneer je jouw box geleverd wild hebben. Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel maaltijden er geleverd worden. Je zit dus niet vast een een wekelijkse levering. Het aantal bezorgmomenten hangt af van hoeveel ruimte je in de vriezer hebt en hoe vaak je met Mealhero wilt eten.

 • Eke week kies je uit meer dan 30 verschillende maaltijden
 • De maaltijden worden vriesvers thuisbezorgd en zijn tot wel 6 maanden houdbaar
 • Je kunt de maaltijden eenvoudig en snel opwarmen met de slimme stomer
 • Met de App kan je eenvoudig nieuwe bestellingen inplannen en jouw actuele voorraad bekijken

De slimme stoomer
De maaltijden kan je heel eenvoudig bereiden met de slimme stomer. Hiervoor betaal je €5,00 per maand. Elke gerecht bestaat in de basis uit 3 onderdelen. Meestal is dit aardappelen/rijst/pasta, groenten en vlees/vis/kip/vega. Het is de bedoeling dat je elk ingrediënt scant waarna de slimme stomer aangeeft in welke van de 3 mandjes je deze kunt plaatsen. Druk op start en na ongeveer 20 minuten is jouw maaltijd klaar. Met 1 stomer kan je een maaltijd voor 2 personen maken. Voor gezinnen is het dus wat minder praktisch.

De Mealhero App
Een ander belangrijk onderdeel van Mealhero is de gratis App. Deze App is eigenlijk de basis. Hiermee kan je maaltijden selecteren en een bezorgmoment inplannen. Maar de App weet ook precies welke maaltijden er nog in de vriezer liggen en kan lekkere suggesties doen. Bovendien vind je in de App alle informatie rondom voedingswaarden en allergenen.

Bestellen en bezorgen
Bestellen doe je eenvoudig met de App. Je beslist zelf waar en wanneer jouw maaltijden worden geleverd. Mealhero bezorgt in heel Nederland en in België. Omdat het om vriesverse maaltijden gaat hoef je niet perse wekelijks een bezorging in te plannen. De meeste klanten kiezen voor een bezorging per maand. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoeveel ruimte je in de vriezer hebt, en hoe vaak je per week met Mealhero gaat eten. Bekijk de Mealhero kortingscodes en profiteer van 3 keer €15,00 korting.

uitleg-en-informatie-over-mealhero

Wat zijn de kosten van Mealhero?

Bij Mealhero stel je zelf jouw meal plan samen. Hierbij kies je het aantal personen, het aantal maaltijden per week en het aantal bezorgingen per maand. De prijs per maaltijd daalt als je kiest voor meer personen, meer maaltijden per week en minder bezorgingen per maand. Mealhero is beschikbaar vanaf €6,81 per maaltijd. Dit is echter op basis van 4 perosnen, 6 maaltijden per week en 1 bezorging per maand. Ben je met z’n twee, ga je 3 keer per week met Mealhero eten? Dan betaal je €7,08 per maaltijd. De maaltijden worden de eerste keer bezorgd met de slimme stomer. Hiervoor betaal je €5,00 huur per maand. Je kunt deze stomer ook los kopen voor eenmalig €250,00.

 • Mealhero is beschikbaar vanaf €6,81 per maaltijd
 • 2 personen, 3 maaltijden p/week kost €7,08 per maaltijd
 • Bovenop de prijs per maaltijd betaal je maandelijke huurkosten voor de slimme stomer van €5,00

vriesverse-maaltijden-van-mealhero-box

Hoe ziet het menu eruit?

Elke week is er een nieuw menu met meer dan 30 verschillende recepten. Dit is een uitstekende mix van gerechten met vlees, vis, maar ook vegetarisch. Je kunt kiezen voor de standaard maaltijdsuggesties, maar je kunt ook zelf ingrediënten met elkaar combineren en je eigen menu samenstellen. De maaltijden hebben handige labels zoals “healthy”, “evenwichtig”, of “family”. Op die manier vind je razendsnel de menu’s die passen bij jouw smaak, wensen of eventuele allergenen.

Zelf combineren
Elke maaltijd van Mealhero bestaat uit 3 aparte onderdelen. Dit zijn vaak de koolhydraten (aardappelen/rijst/pasta), de groenten en het vlees/vis/kip/vega. Je kunt kiezen voor een van de menu’s die al zijn gekozen. Maar je kunt ook zelf een combinatie maken van wat jij lekker vindt. Elke week heb je de keuze uit meer dan 60 ingrediënten dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe werkt Mealhero?
Mealhero is een maaltijdservice met een abonnementsdienst. Met de App kies je wekelijks uit 30 gevarieerde en gezonde vriesverse maaltijden. De maaltijden kan je snel en gemakkelijk opwarmen met de slimme stomer.

Wat is de slimme stomer?
De slimme stomer is een handig apparaatje die bestaat uit 3 stoommandjes. Elk onderdeel van de maaltijd stop je in een apart mandje. De stomer weet precies hoe lang elk onderdeel verwarmd moet worden en zorgt dat alles precies tegelijk klaar is.

Is Mealhero duur?
Mealhero voor 2 personen met 3 maaltijden per week kost €7,08 per maaltijd. Dit is inclusief bezorging maar exclusief huur van de stomer waar je €5,00 per maand voor betaalt. Dit is vergelijkbaar met maaltijdboxen als HelloFresh of Marley Spoon

Waar bezorgt Mealhero?
Mealhero bezorgt zowel in Nederland als in België. Het bedrijf garandeert landelijke dekking, dus ook in buitengebieden wordt aan huis geleverd. Je hebt standaard keuze uit 3 bezorgdagen en 3 bezorgvensters. Er zijn geen extra bezorgkosten.

Hoe werkt het abonnement?
Je zit nergens aan vast en het abonnement is helemaal flexibel. In de App kies je zelf wanneer je welke maaltijden wilt laten bezorgen. Je kunt ook gemakkelijk pauzeren of je abonnement stopzetten. Je stuurt de slimme stomer dan weer terug.