Mealhero kortingscode

Mealhero maakt lekker, gezond en snel eten voor iedereen toegankelijk. Bij Mealhero heb je wekelijks de keuze uit 30 heerlijke vriesverse gerechten. De maaltijden kan je eenvoudig tot wel 6 maanden bewaren in de vriezer en gemakkelijk opwarmen met behulp van de slimme stomer. Het is al verkrijgbaar vanaf €6,81 per maaltijd en met onze Mealhero kortingscode kan je het proberen met liefst 3 keer €15,00 korting. Op deze pagina vind een overzicht met actuele acties en aanbiedingen van oktober 2023 waar je nu van kunt profiteren. Op die manier kan je heel goedkoop kijken of het past bij jouw smaak en leefstijl.

3 keer €15,00 korting bij Mealhero

Probeer de vriesverse maaltijden met de slimme stomer nu met liefst €45,00 korting

3 keer €15,00 korting bij Mealhero

Probeer de vriesverse maaltijden met de slimme stomer nu met liefst €45,00 korting

Actie oktober 2023 2020: probeer Mealhero met 3x€15 korting
Om heel Nederland en Belgie kennis te laten maken met hun nieuwe product heeft Mealhero een heel gave actie. Met deze unieke Mealhero actiecode profiteer je van liefst 3 keer €15,00 korting. In totaal kan je Mealhero dus proberen met €45,00 korting. Dit werkt als volgt. Stel je bent met 2 personen en je wilt 3 keer per week met Mealhero eten. Je kiest voor 1 bezorging per maand, je ontvangt dan 24 maaltijden. Voor de bestelling betaal je dan geen €42,48 maar slechts €38,73. Dit komt neer op slechts €6,45 per maaltijd. En deze korting geldt dus niet alleen voor jouw eerste bestelling, ook de tweede en derde bestelling kan je profiteren van €15,00 extra voordeel. Een super goede actie dus!

Een proefbox met met 8 gratis maaltijden
Een andere toffe actie is de proefbox waar je 8 maaltijden cadeau krijgt. Je betaalt hierbij alleen de €5,00 huur van de slimme stomer. Bevalt het niet, en besluit je om niet door te gaan naar jouw proefbox? Dan betaal je nog eenmalig €15,00 cleanup-kosten voor de slimme stomer. Dit is dus vooral interessant als je denkt dat Mealhero misschien wel iets voor je is. De eerste 8 maaltijden zijn gratis, maar je kunt ook gerust meer gerechten kiezen (waar je dan natuurlijk wel een extra bedrag voor betaalt).

Mealhero actiecodes oktober 2023

Hieronder vind je ons actuele overzicht met actuele acties en aanbiedingen van Mealhero. Deze zijn vaak geldig tot eind oktober 2023. Profiteer nu van een van deze acties en laat jouw vriesverse maaltijden inclusief slimme stomer eenvoudig bij je thuisbezorgen. De prijzen hieronder zijn per maaltijd inclusief bezorging en exclusief huur slimme stomer.

Aantal personen Maaltijden / week Normale prijs Actieprijs
1 3 €7,85 €6,60
1 4 €7,47 €6,53
2 3 €7,08 €6,45
2 4 €6,89 €6,42
4 3 €6,85 €6,54

Waar kan ik mijn code invulllen?

Wil je profiteren van een van de Mealhero aanbiedingen die wij op deze pagina voor jou hebben verzameld? Dat werkt heel eenvoudig. Je klikt op de gewenste actie waarna je automatisch wordt doorgestuurd naar de website van Mealhero. Je code wordt dan meteen toegepast en wordt meteen verwerkt bij je betaling. In de afbeelding hieronder zie je hoe dit eruit ziet. Je kunt vervolgens zelf jouw plan samenstellen. Dat wil zeggen het aantal personen, het aantal maaltijden per week en het aantal bezorgingen per maand. Je ziet direct de prijs veranderen en weet op die manier precies hoeveel je betaalt voor jouw eerste box.

mealhero-kortingscode-invullen-informatie
De korting wordt automatisch verwerkt en je ziet direct de aangepaste prijzen in de checkout

Video met meer uitleg

Kom je er niet uit? Of wil je aanvullende uitleg? Wij hebben een handig filmpje opgenomen waar we precise uitleggen hoe je de kortingscode kunt invullen en hoe het bestelproces werkt. Het filmpje vind je hieronder.

Kan ik Mealhero met korting proberen?
Ja, je kunt Mealhero proberen met 3 keer €15,00 korting. Je krijgt dan €15,00 voordeel op zowel je eerste, tweede als derde bestelling. In totaal profiteer je dan van €45,00 voordeel

Is er ook een proefbox?
Mealhero biedt ook een proefbox met 8 gratis maaltijden. Je betaalt hier alleen de huurkosten van de slimme stomer van €5,00. Bevalt het niet en stuur je de slimme stomer weer terug? Dan betaal je daarbij nog €15,00 cleanup-kosten.

Wie kan gebruik maken van de Mealhero vouchercodes?
De vouchers zijn alleen geldig voor nieuwe klanten. Bestaande klanten ontvangen die het abonnement gepauzeerd hebben ontvangen soms een SMS of e-mail met daarin een aanbod om een nieuwe bestelling met korting te betalen.

Betaal ik ook bezorgkosten?
Nee, je betaalt standaard geen bezorgkosten. Dit zit inbegrepen in de menuprijs. Wel betaal je een vergoeding van €5,00 per maand voor het huren van de slimme stomer.