Veganbox kortingscode

Op zoek naar een Veganbox kortingscode? Op Maaltijdbox.org zoeken wij constant naar de beste acties en aanbiedingen zodat jij jouw favoriete maaltijdbox zo goedkoop mogelijk kan bestellen. Veganbox is een van de nieuwste en hipste aanbieders in Nederland. Voor nieuwe klanten is er een aantrekkelijke welkomstkorting. Op deze pagina vind je dan ook een overzicht met alle lopende en actuele werkende kortingscodes.

40% korting op jouw eerste Veganbox.

Probeer de nieuwste Veganistische Box nu vanaf €22,80.

40% korting op jouw eerste Veganbox.

Probeer de nieuwste Veganistische Box nu vanaf €22,80.

Actie juli 2024: 40% korting op jouw eerste Veganbox
Veganbox is een relatief nieuwe aanbieder die handig inspeelt op de toenemende populariteit van veganistisch koken. Om heel Nederland op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een meer vegan leefstijl is er nu een aantrekkelijke Veganbox kortingscode die recht geeft op 40% korting. Deze korting geldt alleen voor de eerste box. Er is overigens geen minimale afname. Je kunt op elk moment boxen aan- of uitzetten, of jouw gehele lidmaatschap opzeggen. Let er wel op dat je dit uiterlijk 6 dagen voor het volgende bezorgmoment doet.

Overzicht Veganbox kortingscodes juli 2024

Maaltijdbox-aanbieders bieden vrijwel allemaal aantrekkelijke actiescodes en vouchers voor nieuwe klanten. Wat is nu de beste Veganbox aanbieding van juli 2024? Hieronder vind je het complete overzicht met de beste deals en kortingsbonnen van het moment. Op die manier weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor jouw (eerste) box.

Type Box Normale prijs Korting Actietarief
 Veganbox 1-2 personen €43,00 40% €25,80
 Veganbox 3-4 personen €63,00 40% €37,80

Waarom Veganbox uitproberen?
Veganbox is een van de nieuwste maaltijdboxen in Nederland. Hecht je waarde aan gezondheid, het klimaat en dierenwelzijn? Dan is deze 100% veganistische box zeker het proberen waard. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van Veganbox.nl:

  • Lekker en gemakkelijk veganistisch koken
  • Elke week 3 nieuwe gevarieerde recepten
  • Eenvoudig boxen inplannen
  • Gratis bij je thuisbezorgd
  • Waar mogelijk van het seizoen, lokaal & biologisch
  • Weinig plastic en ander onnodig verpakkingsmateriaal

Hoe kan ik mijn code verzilveren?

Heb je een aantrekkelijke of interessante actiecode gevonden? Dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk verzilveren in je winkelmand. Dat werkt op Veganbox.nl eigenlijk heel eenvoudig. Klik simpelweg op de gewenste aanbieding. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van Veganbox, waar de korting automatisch wordt verrekend. Je hoeft dus ook geen code te kopiëren of te plakken. Heb je ergens een code gevonden die je toch echt handmatig moet invullen? Dan kan dit ook heel eenvoudig. In de afbeelding hieronder hebben we het kortingscode-veld gemarkeerd.

veganbox-kortingscode-invullen

Bekijk onze video voor meer uitleg

Wij hebben een handige opgenomen waarin we precies uitleggen hoe je jouw eerste veganbox met voordeel kunt bestellen. Het filmpje neemt je mee door het hele bestelproces zodat je precies weet welke stappen je moet doorlopen.