Veganbox

Wil jij graag elke dag eten zonder vlees, vis en andere dierlijke producten? Dan kan de veganistische maaltijdbox Veganbox.nl jou hierbij helpen. Deze aanbieder biedt een wekelijks menu voor 1 – 4 personen met steeds 3 veganistische gerechten. In jouw box vind je alle benodigde ingrediënten en recepten voor een volledige maaltijd. Voor 3 dagen in de week hoef je dus al niet meer te bedenken wat je gaat eten, wat je daarvoor nodig hebt, en hoe je dat zo snel mogelijk klaarmaakt. Veganbox bedenkt namelijk voor jou wekelijks 3 lekkere, gezonde en gevarieerde recepten, doet de boodschappen, en bezorgt het allemaal netjes aan huis. De meeste recepten staan binnen 30 minuten al op tafel.

veganbox logo

Alles wat je over Veganbox moet weten in 1 minuut

Veganbox in het kort:

 • 2 personen v.a. €38,00
 • 4 personen v.a. €49,00
 • Elke week 3 nieuwe recepten (geen keuze)
 • Bezorging op maandag- en dinsdagavond
 • Gratis bezorging door PostNL
 • 40% korting op eerste box
 • Eenvoudig & simpel, geen verplichte afname

Waarom deze box proberen?
Veganbox is de makkelijkste manier om te eten zonder vlees, vis, melk, kaas, honing, gelatine of eieren. Elke week 3 nieuwe en inspirerende recepten die je eenvoudig zelf klaarmaakt. Eenvoudig en simpel, overslaan wanneer je wilt. Gratis bezorging door heel Nederland met PostNL.

review-veganbox-maaltijdbox

Hoe werkt de Veganbox?

Veganbox.nl is misschien wel een van de eenvoudigste maaltijdboxen. Geen enorme keuze in boxen, je kunt kiezen uit 6 recepten, super makkelijk boxen inplannen en slechts 2 bezorgmomenten per week. Je kunt eenvoudig voor de komende 3 maanden boxen aan- of uitzetten. Je betaalt vanzelfsprekend alleen voor de geleverde boxen. Er zijn geen kleine lettertjes of onduidelijkheden. Dit maakt Veganbox.nl bovenal een zeer transparant en duidelijke box.

 • Er zijn 2 type boxen: een box voor 1-2 personen, en een box voor 3-4 personen
 • De 1/2-persoonsbox kost €41,50 p/week, de 3/4 persoonsbox kost €57,00 p/week
 • Bezorging vindt plaats op maandagavond en dinsdagavond
 • Een box bestellen of wijzigen kan tot 6 dagen voor de bezorgdag
 • De boxen worden gratis door heel Nederland bezorg met PostNL
 • Je zit nooit ergens ongewenst aan vast. In jouw account kun je eenvoudig boxen aan- of uitzetten
 • De meeste veganistische recepten staan binnen 30 minuten op tafel, soms is dit 45 minuten

Elke week keuze uit 6 nieuwe recepten
Bij Veganbox kan je nu ook wekelijks kiezen uit 6 verschillende recepten. Je hebt elke week de keuze uit gerechten met verschillende groenten en vleesvervangers.

Waarom vegan eten?

Vegan is – net als vega – enorm populair. Steeds meer Nederlanders besluiten veganistisch te eten, dus zonder dierlijke producten. Er zijn allerlei redenen om te kiezen voor een vegan leefstijl. Het wordt gezien als gezond, het is milieuvriendelijk, diervriendelijk, en vaak ook goedkoper. Ook op de website Veganbox.nl zijn een aantal argumenten te vinden om te starten met een (meer) vegan-lifestyle:

 1. Het is gezond. Vegans leven gemiddeld 3,6 jaar langer
 2. Het is een duurzame keuze. Jouw voeding heeft minder impact op het milieu.
 3. Dierenwelzijn: er hoeven geen dieren (onder slechte omstandigheden) geslacht te worden

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen (FAQ) over de Veganbox. Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan gerust even contact op met ons. Wij proberen iedereen zo goed mogelijk advies te geven bij het kiezen van een goede maaltijdbox.

Wat is de Veganbox?
De Veganbox is een wekelijkse maaltijdbox met alle ingrediënten en recepten voor drie 100% vegan-maaltijden. Het werk op basis van een heel felxibel abonnement. Je kunt de box eenvoudig per week aan- of uitzetten.

Voor hoeveel personen is deze box?
Je kunt Veganbox bestellen voor 1/2 personen of voor 3/4 personen. Ben je met meer mensen? Dan kun je natuurlijk meerdere boxen met elkaar combineren.

Is Veganbox duur?
De box met 3 gerechten voor 1/2 personen kost €41,50, inclusief bezorging. Dit is vergelijkbaar met HelloFresh (€40,95) en Marley Spoon (€41,95).

Waarom veganistisch eten?
Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een vegan-lifestyle. Het wordt gezien als gezond, het is milieuvriendelijk en het is diervriendelijk.

Is er een kortingscode voor nieuwe klanten?
Nieuwe klanten kunnen de Veganbox uitproberen met 10% korting. Dankzij deze kortingscode kun je de box al bestellen vanaf €37,35. Deze code geldt alleen voor nieuwe klanten, en kun je slechts 1 keer gebruiken.