Chef Ali maaltijdbox

Al eens gehoord van de maaltijdbox van Chef Ali? Chef Ali is de eerste foodbox van Nederland die zich helemaal focust op halal vlees. Volgens Chef Ali zijn er in Nederland ruim 1 miljoen mensen die halal eten. Niet vreemd dus dat er een speciale foodbox voor deze groep is gelanceerd. Elke week stelt tv-chef Mounir Toub weer de lekkerste gerechten samen. Dit zijn meestal geen typische Hollandse gerechten. De focus van Chef Ali ligt op gerechten uit de Arabische en Mediterrane wereldkeuken. Met deze foodbox leer je nieuwe gerechten van over de hele wereld. De ingrediënten uit de foodbox zijn zoveel mogelijk biologisch. Zo komen de groenten uit de eigen moestuin en het vlees en vis van lokale leveranciers. Via Chefali.nl kan je deze box eenvoudig bestellen en gratis thuis laten bezorgen. Je kunt eenmalig een box laten bezorgen, of gebruik maken van een flexibel abonnement. Op de website kan je precies zien welke maaltijden er deze week in de box zitten.

chef ali halal maaltijdbox
Enkele halal-gerechten uit de Chef Ali maaltijdbox

Review Chef Ali

Wil jij weten of Chef Ali iets voor jou is? Dan loont het wellicht om onze review van Chef Ali eens te bekijken. In deze review staan we uitgebreid stil bij deze maaltijdbox. We nemen je mee door het hele proces. Van online bestellen, naar bezorgen, koken en genieten. In de post met ervaringen vind je ook een groot aantal foto’s. Al met al zijn wij erg enthousiast geworden over de foodbox. Dat komt met name door de bijzondere gerechten waar je op een heel laagdrempelige manier kennis mee maakt. Een ander groot pluspunt uit onze review is dat Chef Ali ook nog eens enorm duurzaam te werk gaat. De groenten worden bijvoorbeeld gekweekt in de eigen moestuin in Amsterdam.

Kortingscode Chef Ali

De foodbox van Chef Ali kan je bestellen voor 1 t/m 4 personen. De box bevat altijd ingrediënten voor 3 maaltijden. De prijs varieert van €29.00 tot en met €59.00 per box. Dankzij de 50% kortingscode van Chef Ali profiteer je nu tijdelijk van een zeer aantrekkelijk aanbieding. In plaats van €29 betaal je nu slechts €14,50 voor een maaltijdbox voor 1 persoon. Deze 50% kortingsactie geldt ook voor de variant voor 2, 3 of 4 personen. De verzendkosten zijn standaard gratis, daar is dus geen actiecode voor nodig. Bekijk ook ons overzicht kortingscode Chef Ali voor alle lopende acties en aanbiedingen!