Dinnerly Kortingscode

Ben jij benieuwd naar de nieuwste budget-maatlijdbox van Dinnerly? Op Maaltijdbox.org verzamelen wij de beste aanbiedingen en kortingscodes van Dinnerly zodat jij deze box nog voordeliger kunt proberen. Deze nieuwe Nederlandse maaltijdbox richt zich op eenvoudig, snelheid en betaalbaarheid. Wekelijks kan je kiezen uit 12 gevarieerde recepten die je supersnel op tafel zet. Geen poespas of overbodige features. Met deze box zet je gewoon razendsnel een gezonde en bovenal overheerlijke maaltijd op tafel! Profiteer vandaag nog van onze excluxieve Dinnerly kortingscode en probeer deze box met 50% korting!

Probeer Dinnerly met 50% korting

Profiteer nu van 50% + 20% + 10 + 10% korting op de eerste 4 boxen

Probeer Dinnerly met 50% korting

Profiteer nu van 50% + 20% + 10 + 10% korting op de eerste 4 boxen

Actie januari 2023: 50% + 20% + 10 + 10% korting
Dankzij haar no-nonsense simpele aanpak is Dinnerly de meest betaalbare maaltijdbox van Nederland. En speciaal voor nieuwe klanten doet het bedrijf er nog een schepje bovenop. Nieuwe klanten krijgen nu maar liefst 50% + 20% + 10 + 10% korting op de eerste 4 boxen. Dit betekent flink voordeel op jouw eerste, tweede, derde én vierde box. Je bent niet verplicht om alle 4 boxen af te nemen. Bevalt het na de eerste levering niet? Dan kan je gewoon jouw abonnement tijdelijk pauzeren of helemaal stopzetten.

Overzicht Dinnerly kortingscodes januari 2023

In de tabel hieronder vind je het actuele overzicht met alle acties en aanbiedingen van Dinnerly. Op dit moment profiteer je van in totaal van 50% + 20% + 10 + 10% korting op jouw eerste 4 boxen. Het is goed om te noemen dat deze korting wordt verdeeld over de eerste boxen. Je ontvangt dus €15,45 korting op je eerste en nog eens een extra korting op de tweede, derde en vierde box. De porties kosten tussen de €1,68 tot €2,75. Daarnaast betaal je standaard €4,95 bezorgkosten.

Voordeel Beschrijving Geldig tot
€40 korting €40,00 korting op je eerste 4 boxen 31/01/2023
€15,45 korting eerste box Direct €15,45 korting op eerste bestelling 28/02/2023
50% + 20% + 10 + 10% Extra voordeel op de eerste 4 boxen 28/02/2023

Hoe moet ik mijn Dinnerly actiecode verzileren?

Heb je een aantrekkelijke aanbieding of actiecode van Dinnerly gevonden? Deze kan je via de website heel eenvoudig verzilveren. Na het invullen van een geldige code wordt direct het bestelbedrag aangepast waarna je jouw box extra voordelig kunt bestellen. Hieronder leggen we dit stap voor stap uit. Daarnaast vind je hieronder een handige afbeelding waar we aangeven waar je de kortingscode kunt invoeren. Goed om te weten: vaak wordt de korting al automatisch verwerkt. Je hoeft dan niet meer handmatig een code te kopiëren en te plakken.

  1. Kies jouw box: kies het aantal personen (2 of 3/4) en het aantal maaltijden (3, 4, of 5)
  2. Vul je postcode en je e-mailadres in
  3. Kies een bezorgdag, bezorgdtijd en de dag van eerste bezorging
  4. Vul het bezorgadres in
  5. Kies je betaalmethode en stel een wachtwoord in
  6. Bekijk het besteloverzicht en vul de kortingscode in
  7. Ga naar de kassa en voltooi de bestelling van jouw eerste box
dinnerly-kortingscode-invullen
Hoe moet ik mijn Dinnerly kortingscode verzilveren?

Video met meer uitleg

Wij hebben een handige video opgenomen waarin we precies uitleggen hoe je gebruik maakt van de Dinnerly codes. In deze video zie je precies wat er gebeurt wanneer je op een van de acties klikt en hoe je het bestelproces met succes kunt afronden.

Veelgestelde vragen over de huidige acties en aanbiedingen

Wil je meer weten over de huidige vouchers en acties van Dinnerly? Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen en antwoorden gebundeld in een handige FAQ.

Wat is Dinnerly?
Dinnerly is een nieuwe Nederlandse budget-maaltijdbox. Dankzij een efficiënte en eenvoudige aanpak levert Dinnerly hoogwaardige maaltijdboxen tegen een zeer scherpe prijs. Elke week kan je kiezen uit 12 recepten. De gerechten bevatten maximaal 6 ingrediënten en zet je binnen 5 eenvoudige handelingen op tafel. Een aanrader voor iedereen die houdt van gemakkelijk, goedkoop en gezond koken

Hoeveel korting krijg ik bij Dinnerly?
Dankzij de kortingscode krijg je 50% + 20% + 10 + 10%  korting. Deze korting wordt verdeeld over jouw eerste 4 boxen: Op de eerste box krijg je €15,45 voordeel en op de tweede, derde en vierde box krijg je nog een extra voordeel. Je bent niet verplicht om alle 4 boxen af te nemen. Je kunt na jouw eerste box gewoon opzeggen. De verzendkosten vallen buiten de korting en bedragen €4,95 per box.

Voor wie geldt deze actiecode?
De actie geldt alleen voor nieuwe klanten die nog niet eerder een bestelling hebben geplaatst bij Dinnerly. Mogelijk volgen er in de toekomst ook aanbiedingen voor bestaande klanten.

Hoe werkt het verzilveren van mijn code?
Kies de aanbieding en selecteer de gewenste box. Hierbij kies je het aantal personen en het aantal maaltijden per week. De korting wordt nu automatisch verwerkt, je hoeft dus zelf niets te doen. Eventueel kan je in de winkelmand de kortingscode nog aanpassen of veranderen.

De kortingscode die ik heb ingevoerd bestaat niet, wat moet ik doen?
Wanneer je handmatig een vouchercode plakt kan het zijn dat deze niet werkt. Check nog eens of je de code goed hebt ingevuld. Mogelijk heb je een typefout gemaakt. Kijk ook goed of je de letter “O” niet hebt verwisseld met het cijfer “0”. Het kan ook helpen om de cookies van je browser te wissen en het opnieuw te proberen.