Fruit.nl Fruitbox

fruit.nlOp zoek naar de Fruit.nl Fruitbox? Hier lees je alle informatie over deze speciale maaltijdbox, bomvol fruit. Naast de vele maaltijdboxen die je kunt vinden op deze website, is ook de fruitbox in opkomst. HelloFresh introduceerde eerder al haar eigen Fruitbox, en nu biedt ook Fruit.nl een eigen Fruitbox.

De Fruitbox van Fruit.nl is verkrijgbaar in een variant met 20 porties, tot een variant met 65 porties fruit. Met een portie fruit wordt bedoeld één stuk fruit, of 100 gram fruit (bijvoorbeeld bij druiven). De inhoud van de Fruitbox wisselt per week. Elke week zitten er minimaal 7 verschillende soorten fruit in de box. Fruit.nl verzekert dat elke stuk fruit van de hoogste kwaliteit is. Dat kan gaan om een Appel uit Nederland, maar regelmatig ook exotisch fruit waar je misschien nog nooit van gehoord hebt.

De voordelen van de Fruit.nl Fruitbox

“Want dan eet je ‘t wel”, is de slogan van Fruit.nl. En daarmee heeft deze fruitbox misschien wel gelijk. Hoe vaak vergeet je niet een nieuw netje sinaasappelen mee te nemen, en hoe vaak gebeurt het niet dat je een banaan wilt pakken maar dat ze weer eens op zijn. Bij fruit is het vaak zo dat wanneer het er ligt, je het sneller pakt en opeet.  Voor een gezonde levensstijl, is het belangrijk dat je gevarieerd fruit eet. Deze Fruitbox helpt je daarmee zeker in de juiste richting.

Het concept van de Fruit.nl Fruitbox is heel simpel. Elke week ontvang je een box bomvol vers fruit. Net als veel maaltijdbox aanbieders werkt Fruit.nl met een flexibel abonnement. Je kunt op elk moment inloggen en jouw account wijzigen. Wil je bijvoorbeeld een paar weken de Fruitbox niet ontvangen? Geen enkel probleem, het abonnement is wekelijks opzegbaar dus je kunt er op ieder moment vanaf. Wanneer je de box besteld kun je direct aangeven hoevaak je de box wilt ontvangen. Je kunt kiezen voor wekelijks, 2-wekelijks, 4-wekelijks, of eenmalig. In het geval dat je fruitbox eenmalig besteld betaal je €2,50 extra. De fruitboxen worden op dinsdag en vrijdag bezorgd, je kunt zelf aangeven welke dag jou het beste uitkomt.

fruit.nl fruitbox kortingscode
De Fruitbox van Fruit.nl

Kortingscode of Couponcode Fruit.nl Fruitbox

De Fruitbox is verkrijgbaar vanaf €15,95 (voor 1 tot 3 personen, 20-25 porties), maar je kunt ook de variant van €34,95 kiezen (voor 3 tot 6 personen, 60-65 porties). De verzendkosten zijn overigens altijd gratis. Zodra je de Fruitbox van jouw keuze in je winkelmand hebt gelegd, kom je de optie tegen om een kortingscode of couponcode van Fruit.nl in te voeren. Wij zoeken altijd met man en macht naar actuele kortingscodes van Fruit.nl. Op dit moment is er nog geen Fruit.nl couponcode verkrijgbaar. Kom op een later moment terug om ons actuele overzicht met kortingen en acties te raadplegen.

Heb jij zelf een kortingscode van de Fruit.nl Fruitbox gevonden? Wij horen graag van jou, zodat wij deze couponcode ook met andere bezoekers kunnen delen.