Fruitybag

Fruit thuis laten bezorgen is steeds populairder aan het worden. Niet alleen bedrijven kiezen voor speciale fruitpakketten voor hun medewerkers, ook consumenten vinden het prettig om een pakket bomvol vers fruit thuis te ontvangen. Een bekende online aanbieder van fruit is Fruitybag. Op deze pagina vind je meer informatie over Fruitybag inclusief een review van de Fruitybag Classic.

review van fruitybag online fruit

Over Fruitybag
Fruitybag is een online aanbieder van fruit. Via Fruityabag.nl heb je de keuze uit een ruim aanbod Fruitybags met een wisselend aanbod van seizoensproducten. De verschillende fruitpakketten zijn beschikbaar in verschillende groottes. Zo kan je kiezen voor een pakket voor 2 – 4 personen (25 stuks fruit), 3 -5  personen (35 stuks) of 5 personen of meer (45 stuks fruit). Je kiest vervolgens zelf of je de box wekelijks, 1 keer 2 weken, maandelijks of eenmalig ontvangt. De bezorging van het fruit is helemaal gratis. Daarbij heb je qua bezorgdagen een ruime keuze. Zelfs ‘s avonds bezorgen behoort tot de mogelijkheden (tegen een meerprijs van €1,50). Op de website claimt Fruitybag dat zij bij ruim 1250 huishoudens fruit bezorgen. Hiermee zijn zij naar eigen zeggen de snelst groeiende online fruit leverancier van Nederland.

Maatschappelijk verantwoord fruit
Een belangrijke pijler bij Fruitybag is duurzaamheid. Het bedrijf staat niet alleen voor een hoge kwaliteit fruit, ook wil Fruitybag bijdragen aan een betere wereld. Om die reden wordt zoveel mogelijk fruit rechtstreeks bij de telers ingekocht. Het exotische fruit, dat afkomstig is uit tropische landen, komt uitsluitend van gecertificeerde partners. Het fruit dat vervolgens bij jou thuis bezorgd wordt is super vers. Het fruit wordt binnen 24 uur na binnenkomst verwerkt. Bij het inpakken van het fruit vind nog een extra check plaats waardoor je er zeker van mag zijn dat je uitsluitend vers fruit thuis ontvangt.

Review Fruitybag Classic

Vorige week mochten wij de Fruitybag Classic voor 3 -5 personen uitproberen.Deze box bevat circa 35 stuks fruit. Na de bestelling ontvang je een nette mail met daarin een track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen. Het fruitpakket werd netjes bezorgd door PostNL. Wat opviel was dat het fruit enorm koel en vers aanvoelde. Geen overrijpe bananen of appels dus. In mijn Fruitybag Classic zaten ondermeer sinaasappels, verschillende soorten appels, peren, mandarijnen, bananen, druiven en een gele meloen.

En, bevalt het?
Aanvankelijk was ik nog wel een beetje sceptisch tegenover zo’n fruitbox. Ik kan toch gewoon zelf mijn fruit kopen bij de supermarkt of groenteboer? En zo’n fruitbox is omgerekend toch superduur? Uiteindelijk blijkt dit flink mee te vallen. Dezelfde stukken fruit kan je zeker voordeliger inslaan bij de plaatselijke supermarkt. Maar dit is niet helemaal een eerlijke vergelijking. Het fruit is echt van topkwaliteit. Het is erg vers en heeft een heerlijke smaak. Je zou dus eerder een prijsvergelijking met de plaatselijke groenteboer moeten maken, en dan blijkt Fruitybag helemaal niet zo duur! Tel ik daarbij op het gemak en de gratis bezorging, dan kom ik tot de conclusie dat ik toch wel erg enthousiast ben over deze Fruitybag Classic!

Is zo’n fruitbox iets voor mij?
Hecht jij veel waarde aan vers, maatschappelijk verantwoord én vers fruit? En ben jij niet iedere week in de gelegenheid om naar de groenteboer te gaan om het benodigde fruit voor de komende week te kopen? Dan is de Fruitybag Classic zeker iets voor jou! Voor €17,99 ontvang je al een heel rijk gevulde fruitbox bomvol vers fruit. De biologische variant heeft een meerprijs van €2,-. Het fruit wordt helemaal gratis thuisbezorgd op een moment dat het jou uitkomt. Nieuwsgierig naar het concept? Met de kortingscode vers25 ontvang je als nieuwe klant nu 25% korting op je eerste Fruitybag!