Hoe zit het nu met de HelloFresh kortingscode?

De afgelopen weken ontvangen wij regelmatig vragen hoe het zit met de HelloFresh Kortingscode. Voorheen was er een code voor 20 euro korting beschikbaar. Kanttekening bij deze actiecode was dat je verplicht twee boxen moest afnemen. Sommige klanten hadden dit niet door. Zij bestelden (en betaalden) de eerste box met 20 euro korting (de totaalprijs bedraagt dan slechts 19 euro). Voor sommige klanten was het dus niet helemaal duidelijk dat er daarna een tweede box tegen het normale tarief achteraan werd gestuurd. Maar daar heeft HelloFresh nu wat op bedacht. Klik je op de onderstaande button? Dan profiteer je direct van de 2 keer €10 korting actie van HelloFresh.

Hoe dit werkt? Eigenlijk heel simpel. Je bestelt een Originalbox, Veggiebox, of Familybox. Je bestelt de eerste box vervolgens voor slechts 29 euro (uitgaande van de box voor 2 personen en 3 maaltijden). Bevalt de box goed, en wil je een tweede box bestellen? Dan ontvang je ook nog eens 10 euro korting op je tweede box. Je bepaalt dus zelf of je na de eerste box doorgaat met HelloFresh. En bevalt het goed, dan heb je alsnog recht op de totale 20 euro korting.

Het is dus goed om aan te geven dat het lidmaatschap van HelloFresh volledig flexibel is. Er geldt nooit een minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Elke week kun je jouw abonnement opzeggen, pauzeren of andere maaltijden kiezen. Het is wel belangrijk dat je dit dan doet op woensdag vóór 23:59. Doe je dit erna? Dan wordt de box alsnog geleverd. De reden hiervoor is eigenlijk ook wel logisch: HelloFresh wil een aantal dagen van tevoren weten hoeveel boxen er verstuurd moeten worden.

Hoe zit het met korting HelloFresh voor bestaande klanten?

Daarnaast krijgen wij de vraag of bestaande klanten ook gebruik kunnen maken van de HelloFresh kortingscode. Het is goed om te melden dat de kortingscode van HelloFresh geldt voor de eerste twee boxen. Als bestaande klant kun je doorgaans geen gebruik maken van deze code. Ben je bestaande klant, en wil je toch profiteren van deze extra 20 euro korting? Dan kun je natuurlijk een account aanmaken op de naam van je partner of huisgenoot. Met het nieuwe account kun je namelijk wel “als bestaande klant” gebruik maken van de HelloFresh kortingsactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *