Let op: Randy’s Foodbox is niet meer actief, de onderneming is opgeheven. Je kunt deze box dus ook niet meer bestellen.

Randy’s Foodbox

Houd jij van de Surinaamse keuken? Dan is Randy’s FoodBox zeker een maaltijdbox die je in de gaten moet houden. Via deze post vind je meer informatie over deze bijzondere maaltijdbox. Wat is het, hoe werkt het, en wat zijn onze ervaringen?

Wat is Randy’s FoodBox?
Randy’s FoodBox is een nieuwe speler op de maaltijdbox-markt. Randy focust zich op de Surinaamse (en deels Aziatische) keuken. Kenmerkend aan de box is dat het geen E-nummers bevat, en dat alle producten halal gecertificeerd zijn. De box kan je gewoon los bestellen zonder abonnement. Daarnaast wordt de maaltijdbox gratis bij jou thuis afgeleverd. Het meest opvallend is misschien wel de prijs: Voor slechts €25 ontvang je een complete Surinaamse maaltijdbox die geschikt is voor 2 personen en 3 maaltijden. Daarmee is Randy een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld HelloFresh en Marley Spoon. Wij hebben deze Surinaamse Box uitgebreid getest. Onze bevindingen vind je in deze post.

Review van Surinaamse box van Randy

Wij werden erg enthousiast van het verhaal van Randy, en wilden deze foodbox wel eens proberen. Randy is op dit moment vooral actief in Amsterdam en omgeving, maar vond het geen probleem om de box persoonlijk te overhandigen in Zwolle. Dit was een prettige ervaring. Het is natuurlijk geweldig wanneer de kok zelf – die alle recepten bedacht heeft – jouw maaltijdbox persoonlijk komt bezorgen. Randy is een authentieke en passievolle kok die van zijn hobby (koken) zijn werk heeft gemaakt. Een inspirerend verhaal!

Een positieve eerste indruk
Randy’s Foodbox is een stevige kartonnen doos met daarin de 3 gerechten afzonderlijk verpakt in een kartonnen zak. Een beetje vergelijkbaar met Ekomenu en Marley Spoon. Het voordeel hiervan is dat je alle ingrediënten voor de gerechten in een keer bij elkaar hebt. Je kunt het zo in de koelkast zetten. Daarnaast vind je in de box 3 aparte receptenkaarten. Dit is weliswaar nog niet zo professioneel en gelikt als bijvoorbeeld HelloFresh dat doet, maar het is goed genoeg. Bovendien is Randy’s Foodbox een relatief kleine partij. Bij vragen over een bepaald recept kan je snel en laagdrempelig contact opnemen. Waarschijnlijk krijg je dan de kok zelf aan de lijn, beter kan toch niet?

Smaakvol en eenvoudig
Onze ervaringen met deze maaltijdbox zijn positief. Randy maakt de Surinaamse keuken toegankelijk voor iedereen. De recepten staan snel op tafel, en zijn niet erg ingewikkeld. De box bevat heerlijke kruiden als gember, kurkuma komijn en ook verrassende sausjes als ketjap manis en light soya. Dit resulteert in een ware smaaksensatie. In onze maaltijdbox zaten de volgende 3 recepten:

    • Bami kipfilet
    • Punjabi kipfilet met naan
    • Thaise fried rice

De gerechten uit deze box zijn altijd zonder E-nummers en halal-gecertificeerd. Doordat Randy zich focust op de Surinaamse en Aziatische keuken is de variëteit van de recepten niet enorm.

Voor wie is de Foodbox van Randy geschikt?

Houd jij van de Surinaamse en Aziatische keuken? Of wil jij juist op een laagdrempelige manier kennismaken met deze recepten? Dan is Randy’s Foodbox beslist een maaltijdbox die je moet proberen. De recepten zijn bijzonder eenvoudig, en gewoon erg lekker. Ben je niet perse op zoek naar iets Surinaams of Aziatisch? Maar wil je wel goedkoop kennismaken met het concept van de maaltijdbox? Ook dan beveel ik deze foodbox van harte aan. De box voor 2 personen en 3 maaltijden kost slechts €25, en is daarmee fors goedkoper dan bijvoorbeeld HelloFresh of de Allerhande Box.

Nu 15% korting met kortingscode jummi16
Ben jij enthousiast geworden over de foodbox van Randy? Bestel ‘m dan nu tijdelijk met 15% korting. Klik hier om te bestellen en vul in je winkelmand de code “jummie16” in. Je bestelt jouw eerste box dan voor slechts €21,25.