Review Allerhande Paasbox

Wil jij met de Paasdagen ook genieten van een heerlijke Paasbrunch? Maar heb je geen zin in boodschappen doen en veel voorbereiding? Dan is de Allerhande Paasbox misschien wel wat voor jou! Dit is een box met daarin alle ingrediënten + recepten voor de perfecte Paasbrunch. Met deze box geniet je van onder andere blinitorentjes met zalm, scrambled eggs, lente preisoep en een rijkbelegde couronne. Daarnaast zitten er allerlei heerlijke extra’s in zoals een mini paas-stol, roomboter en verse jus. Wij hebben deze speciale paas-editie van de Allerhande Box uitgebreid getest, en onze ervaringen kun je op deze pagina lezen.

Wat is de Allerhande Paasbox?
We kennen natuurlijk allemaal wel de reguliere Allerhande Maaltijdbox. Maar speciaal voor feestdagen als Kerst en Pasen biedt AH een speciale thematische maaltijdbox. Omdat veel Nederlanders met de Paasdagen genieten van een uitgebreide Paasbrunch biedt AH dit jaar een complete Paasbrunch aan. De box bevat allerlei heerlijke paas-gerechten voor 4 personen, en heeft een prijskaartje van €37,50. Je kunt de box online bestellen vanaf 5 maart tot en met 27 maart. De AH Paasbox wordt dan op 23, 30 of 31 maart bij je thuisbezorgd. Je kunt de box ook ophalen bij een winkel in de buurt.

Wat zit er in de Paasbrunch Box?
Allereerst kijken we kort naar de inhoud van de box. De box is goedgevuld en bevat alle ingrediënten voor 4 brunchrecepten die je eenvoudig zelf kunt bereiden. In het bijgeleverde receptenboekje vind je alle instructies. Daarnaast bevat de box lekkere extra’s zoals verse jus, broodjes, paas-stol, roomboter en beleg.  Kortom: alles voor een geslaagde brunch wordt meegeleverd. De totale voorbereidingstijd bedraagt ongeveer een uur. Je kunt een dag voor de brunch al een hoop voorbereiden. Op die manier ben je op de dag zelf amper tijd kwijt, en kun je optimaal genieten van de gezellige Paasdagen.

De inhoud van de AH Paasbox 2018 is als volgt:

  • Blini torentjes met gerookte zalm, tuinkers & huttenkäse
  • Scrambled eggs met gegrilde yorkham & tomaatjes
  • Lente-preisoep met tuinkruiden groente en croutons (met een groentebouillonblokje)
  • Rijkbelegde couronne met pesto spread, sla, komkommer & oude kaas
  • Paashagel
  • Paashaasbroodjes en een mini feeststol met paasroomboter
  • Verschillende soorten jam
  • Verse sinaasappelsap

Onze ervaringen met de Allerhande Paasbox

Wij hebben de Paasbox van Albert Heijn uitgebreid mogen testen. Wat zijn nu onze ervaringen met deze Paasbrunch? Een belangrijk pluspunt van Albert Heijn is dat je direct ook je overige Paasboodschappen kunt meebestellen. Op die manier heb je alles voor de Paasdagen in één keer in huis. Op die manier vermijd je de drukke supermarkten rondom de Paasdagen. En bestel je de AH-box? Dan betaal je geen bezorgkosten. Dat is extra mooi meegenomen!

Onze eerste indruk
De Allerhande Paasbox is een mooie, compacte en handige doos. De box wordt – zoals we dat van Albert Heijn gewend zijn – netjes en koel afgeleverd. In de box zit een checklist zodat je direct kunt zien of alles compleet is. In het receptenboekje staat ook aangegeven wat je uit je eigen voorraadkost moet gebruiken. Hierbij gaat het alleen om peper, zout, olijfolie, boter, melk en mayonaise. Daarnaast is het handig dat je bakpapier en een staafmixen in huis hebt. Al met al een zeer complete box dus!

De voorbereidingen
Op de website van Albert Heijn valt te lezen dat de voorbereidingstijd ongeveer 45 minuten bedraagt. Wij hebben de gerechtjes met z’n tweeën klaargemaakt, en waren ongeveer een uurtje kwijt. De brunchgerechten zijn bijzonder eenvoudig te maken. De instructies in het receptenboekje zijn dan ook erg duidelijk. hier kan eigenlijk niets misgaan. Heb je wel vragen tijdens het koken? Dan kun je altijd contact opnemen met de Allerhande Helpt WhatsApp service.

Een uitstekende Paasbrunch
Nadat alle voorbereidingen waren getroffen konden we dan eindelijk aan tafel. Zoals je op de foto’s wel kunt zien: het ziet er prachtig uit. En dat niet alleen, het smaakt ook nog eens bijzonder lekker. De blinitorentjes, scrambled eggs, en couronne zijn verrukkelijk. De soep vonden wij zelf wat flauw, en het is jammer dat deze niet met verse ingrediënten bereid wordt. De extra’s zoals de paas-stol, roomboter, jus en jam passen perfect in het geheel. De brunch is groot genoeg voor 4 personen. Wij hadden zelfs aardig wat over, dus er hadden rustig 1 of 2 mensen extra mee kunnen eten.

Eindoordeel van de Albert Heijn Paasbrunch

Wil jij met de Paasdagen genieten van een heerlijke, vrolijke, onbezorgde en betaalbare Paasbrunch? Dan is de Allerhande Paasbox beslist een aanrader. De box voor 4 personen is aantrekkelijk geprijsd (€37,50). De box bevat originele en  heerlijke brunchgerechten die je erg eenvoudig zelf kunt bereiden.  Samen met de typische extraatjes zoals verse jus, paasroomboter en verschillende soorten beleg is deze brunch een feest op tafel. Wie de drukte in de supermarkt rondom de Paasdagen wil vermijden bestelt bij AH ook direct de overige boodschappen mee. Zo heb je alles in een keer in huis en hoef je nergens meer naar om te kijken. Fijne Paasdagen!