Zinner Dinner Foodbox in een tas

Zinner Dinner is een foodbox, maar dan in een tas! Zinner Dinner doet het net even anders dan veel andere maaltijdboxen, en dat maakt dit bedrijf zo leuk!  In de foodbox vind je altijd 100% biologische producten, die altijd op een duurzame manier tot stand gekomen zijn. Zinner Dinner kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, met elke week weer nieuwe, inspirerende en gevarieerde recepten. Met Zinner Dinner zet je elke dag een geweldig lekker gerecht op tafel. Doordat er precies voldoende ingrediënten in de tas zitten hoef je als klant bovendien nooit iets weg te gooien. Het leuke aan de Zinner Dinner is dat je precies kunt zien waar de producten uit de tas vandaan komen. Het is natuurlijk erg leuk om te weten waar het stukje biefstuk wat je aan het eten bent gemaakt is!

zinner dinner maaltijdbox in tas

Waar wordt de Zinner Dinner Tas bezorgd?

Zinner Dinner is helaas nog geen landelijk concept. Op dit moment bezorgt het bedrijf alleen in Amsterdam, Utrecht en Haarlem. Je kunt via de website wel aangeven dat je de tas graag thuisbezorgd wil krijgen. Wanneer je in de buurt van de genoemde steden woont is er mogelijk wel iets mogelijk. Elke maandag worden de tassen ingepakt en bezorgd bij de klanten. De tassen worden op maandagavond bezorgd. Je kunt ook aangeven dat je de tas ‘s middags op je werk wilt ontvangen. Handig als je ‘s avonds niet altijd thuis bent!

Bij Zinner Dinner zit je nooit vast aan een abonnement. Net als veel andere aanbieders werkt dit bedrijf met een flexibel abonnement. Dit betekent dat je altijd kunt inloggen, en je abonnement kunt pauzeren of beëindigen. Wel zo flexibel! Zelf zegt Zinner Dinner dat hun prijzen lager liggen dan wanneer je soortgelijke producten koopt in de bio-winkel, maar dat ze een tikje duurder zijn dan concurrerende boxen. Voor die meerprijs ontvang je dan wel de nodige “persoonlijke schwung en hoogwaardige, biologische en duurzame producten”.