15gram Foodbox

De 15gram Foodbox is een van de nieuwste en hipste maaltijdboxen van België. Elke week vind je op de website 15gram.eu een gevarieerd menu met 9 recepten. Als gebruiker kun je elke week 3 recepten kiezen, en dus jouw eigen maaltijdbox samenstellen. Het aanbod bestaat elke week uit een gezonde balans van gerechten met vlees, vis, gevogelte en vegetarische recepten. De foodbox van 15gram.eu is beschikbaar voor 2 personen (€49,00), 3 personen (€59,00)  en 4 personen (€69,00). Op deze pagina vind je meer praktische informatie over deze populaire maaltijdbox. Daarnaast verwijzen we je hier naar actuele kortingscodes.

15 gram foodbox in het kort

 • Elke week kies je 3 van de 9 recepten
 • Recepten hebben handige labels als “quick & easy”, “vis”, “vega” of “goed gevoel”
 • Alle ingrediënten + recepten gekoeld geleverd in een handige box
 • De maaltijden staat binnen 30 minuten op tafel
 • De ingrediënten komen voor een groot deel uit België.
 • Bezorging door heel Vlaanderen en Brussel, op maandag.
 • 15Gram werkt met een flexibel abonnement dat je op ieder moment weer kan opzeggen
 • Er is ook een eenmalige proefbox beschikbaar

15-gram-foodbox-belgie

Hoe werkt de maaltijdbox van 15 gram?

Het bestellen van jouw eerste 15gram maaltijdbox gaat heel eenvoudig. Allereerst kies je het aantal personen. Je hebt de keuze uit 2, 3 of 4 personen. Daarna kies je een van de twee beschikbare bezorgmomenten. Op dit moment bezorgt het bedrijf alleen op de maandag. Vervolgens is het tijd om 3 recepten te kiezen. Elke week heb je de keuze uit 9 gevarieerde recepten. Bovenaan je scherm vind je een aantal handige filters.

 • Quick & Easy: Dit zijn recepten die je binnen 25 minuten op tafel zet
 • Goed Gevoel: Dit zijn bewuste recepte die minder dan 550 kcal per portie bevatten. Met extra veel groente
 • Vegetarisch: Elke week heb je de keuze uit minimaal 3 veggie-recepten
 • Klassiekers: Heerlijke klassieke recepten uit de Belgische keuken

review 15gram maaltijdbox

Hoe werkt het 15gram abonnement?

15Gram werkt met het welbekende flexibele abonnement. Wanneer je jouw eerste kookbox bestelt (zie instructies hierboven), dan heb je in de winkelmand een aantal keuzes. Je kunt kiezen voor wekelijkse, tweewekelijkse of eenmalige levering. Kies je voor wekelijks? Dan ontvang je standaard elke week een kookbox van 15gram. Bij tweewekelijks ontvang je om de week een box, en bij eenmalig zit je verder nergens aan vast. De box lijkt in dus veel opzichten wel op Foodbag.

Het flexibele abonnement
Het voordeel van het flexibele abonnement is dat je – wanneer je de box vaker wilt ontvangen – niet elke keer opnieuw een bestelling hoeft te plaatsen en een betaling hoeft te doen. Zodra je jouw eerste box hebt besteld en betaald geef je het bedrijf een machtiging om ook toekomstige boxen van jouw rekening af te schrijven. Let op: je ontvangt natuurlijk nooit ongevraagd boxen. Via jouw eigen account kun je gemakkelijk boxen overslaan of je abonnement helemaal stopzetten.

Tip: gebruik een 15gram kortingscode

Speciaal voor nieuwe klanten is er de 15gram kortingscode. Met deze tijdelijke actiecode ontvang je liefst €15 korting op je eerste maaltijdbox. Ter illustratie: standaard betaal je voor de box voor 2 personen en 3 maaltijden €49,00. Dankzij deze speciale kortingscode betaal je slechts €34,00 voor jouw eerste maaltijdbox. Een bijzonder aantrekkelijke box.

Hoe verzilver ik mijn kortingscode?

 1. Kies het aantal personen, een bezorgdag, en de 3 gewenste recepten en klik op bestellen
 2. Voer je gegevens in, en kies voor wekelijks, tweewekelijks of eenmalig
 3. Vul je leveradres in en kies een tijdslot
 4. Onderaan vind je een oranje button met de tekst “heb je een kortingscode?”. Klik hierop
 5. Er verschijnt nu een pop-up. Vul hier de code NOSTRESS15G in voor €15 korting op de 15gram kookbox

kortingscode 15gram kookbox