Bites we Love Box

De Bites we love Box is anders dan elke andere maaltijdbox of foodbox. Met de BitesweLove Box ontvang je namelijk elke week een box vol verrassende en overheerlijke bites. Bites zijn tussendoortjes zoals nootjes, zaten, superfoods en chocolade. In de Bites we Love Box treef je porties Bites aan van 40 tot 50 gram. Erg handig voor op kantoor of thuis op de bank.

De Bites we Love Box vergelijken

De BitesWeLove Box is een unieke box. Het biedt namelijk heerlijke tussendoortjes die je kunt nuttigen bijvoorbeeld op je werk of thuis op de bank. De andere (maaltijd)boxen op deze website bieden vaak volledige maaltijdboxen waar je 3 of meer gerechten mee kunt koken. (Zoals het boodschappenpakket van Mathijs Maaltijdbox). Ook zijn er boxen die focussen op delicatessen zoals chocolade en kaas. De BitesWeLove Box vergelijken is dus lastig. Er zijn simpelweg (nog) geen echte concurrenten op de markt. De enige box die op Biteswelove lijkt is Boxbites.nl. Ben jij het type dat gek is op nootjes, rozijnen, zaden, en andere zoute mix? Probeer de BitesWeLove Box dan gerust eens uit! Het lidmaatschap (of abonnement) is namelijk elke week weer opzegbaar.

bites we love box vergelijken bestellen

De Bites we Love Box bestellen

Wil jij de Bites we Love Box bestellen? Dat gaat heel eenvoudig via de website biteswelove.nl. Kies hier voor bestellen. Je hebt vervolgens de keuze om de BitesweLove Box voor jezelf te bestellen of cadeau te doen aan een vriend. In de volgende stap kun je aangeven of je de box elke week wilt ontvangen of om de week. Je kunt ook aangeven of je 1 box, of misschien wel 2, 3 of 4 boxen wilt ontvangen. Dit kun natuurlijk ondertijd ook aanpassen. Heb je bijvoorbeeld een feestje thuis en wil je wat extra nootjes en bites voorschotelen? Dan bestel je er voor die week gewoon wat meer. Afsluitend kies je de eerste leverdatum. Dit is altijd op een vrijdag. Zodra je je gegevens ingevuld hebt en de betalingsgegevens ingevuld hebt is jouw Bites we Love Box besteld en kun je zeer binnenkort genieten van jouw eerste BitesweLove Box bomvol heerlijke bites en zoutjes!

Hoe werkt het Bites we Love Box abonnement?

De Bites we Love Box werkt vergelijkbaar als maaltijdboxen. Je krijgt één keer per week een kleine “box” thuis gestuurd. Die past gewoon door je brievenbus dus je hoeft niet eens thuis te zijn. In deze Bites Box zitten 4 verschillende zakjes met bites. Je kunt in je profiel zelf aangeven of je een bepaalde Bite (bijvoorbeeld een soort nootjes of chocolade) wel of niet lekker vindt. Op basis van jouw voorkeuren wordt de volgende levering dan aangepast. De kosten van een Bites we Love Box abonnement bedragen €4,95 Per week en kun je elke maand opzeggen. Kortom: Een BitesWeLove lidmaatschap is ontzettend flexibel en past bij jouw levensstijl.

Kortingscode Bites We Love

Op zoek naar een aantrekkelijke kortingscode Bites We Love? Wil jij de Bites We Love Box met extra korting bestellen? Wij van Maaltijdbox.org verzamelen altijd alle actuele kortingscodes en actiecodes zodat jij jouw favoriete foodbox met extra veel korting kunt bestellen. In de winkelwagen van de Bites We Love website is er ruimte voor een voucher/kortingscode. De kans is groot dat wel actiecodes of vouchers van Bites in omloop zijn. Helaas hebben wij op dit moment geen werkende codes beschikbaar. Heb jij een Bites we Love kortingscode gevonden? Voel je vrij om deze met ons te delen. Op die manier kunnen wij ook andere consumenten blij maken met een leuke korting op de eerste Box van Bites.