Boxbites – Box met gezonde tussendoortjes

Iedereen houdt er wel van: een lekker tussendoortje. Maar de visie van Boxbites is om eens geen zak chips of reep chocolade te pakken uit de kast. Zij bieden namelijk een heuse foodbox bomvol gezonde maar erg lekkere tussendoortjes. De lekkernijen worden in een mooi kleine box gestopt die prima door jouw brievenbus kan. In tegenstelling tot veel andere maaltijdboxen op deze website hoef je dus niet thuis te zijn bij bezorging, en hoef je je buurman ook niet lastig te vallen met de bezorging. Op deze pagina lees je meer informatie over de inhoud van de Box bites, het Boxbites abonnement, en een korte vergelijking met andere foodboxen.

De Boxbites vergelijken met andere foodboxen

De enige box die lijkt op de Boxbites, is Biteswelove. Deze box richt zich namelijk ook op boxen met tussendoortjes. Toch zul je in deze BitesweLove box veel meer nootjes en zoutjes aantreffen dan in de Boxbites box. Dus een hele goede vergelijking is het niet. De Boxbites onderscheidt zich met 100% natuurlijke en glutenvrije producten. Bovendien mikt Boxbites iets meer op “gezond” en mikt Boxbites veel op “superfood”. Boxbites is ook fors duurder, maar bevat liefst 18 snacks per box. Wanneer je elke week een box laat bezorgen betaal je €27,00 per box. De Bites Box vergelijken met het Allerhande Boodschappenpakket is niet relevant. De inhoud is compleet verschillend. Beide boxen dienen een ander doel.

boxbites box vergelijken bestellen

De Boxbites bestellen

Op de site boxbites.nl kun je direct het abonnement bestellen dat past bij jouw wensen. Zoals genoemd kun je ook eerst eenmalig een proefbox laten komen. Dan betaal je wel een paar euro meer voor de box ten opzichte van een abonnement. De Boxbites bestellen gaat overigens heel eenvoudig. Je selecteert jouw abonnement en legt deze in je virtuele winkelmand. Je kunt het abonnement vervolgens direct afrekenen. Vervolgens hoef je alleen nog maar je gegevens en afleveradres in te vullen. Bij Boxbites hoef je niet de eerste box te betalen met iDeal (dit moet bij veel andere aanbieders van foodboxen en maaltijdboxen wel). Je kunt direct je bankgegevens invullen zodat Boxb ites gebruik kan maken van automatische afschrijving. Wel zo handig! Wat zijn jouw ervaringen met de box, het abonnement en de Boxbites bestellen? Wij horen het graag!

Kies jouw Boxbites abonnement

Hoe werkt dat nou precies, zo’n Boxbites abonnement? Allereerst is het goed om te vertellen dat een abonnement geen vereiste is! Je kunt namelijk ook eerst een proefbox nemen, voordat je overgaat tot een Boxbites abonnement. Eigenlijk werkt het abonnement heel simpel. Tijdens je bestelling kies je het abonnement dat bij jou past. Er zijn 3 soorten abonnementen: Een Box bites voor elke week, elke twee weken en elke vier weken. Daarnaast kun je eenmalig een proefpakket nemen. Hoe vaker je de box wil ontvangen, des te lager de prijs per box. Dus als je een Boxbites abonnement “elke week” neemt, ben je het goedkoopst uit met €27,00 per box. Net als bij andere aanbieders van dergelijke foodboxen kun je het Boxbites abonnement altijd pauzeren, wijzigen of opzeggen. Dus als je in het begin kiest voor een wekelijkse Boxbites box, kun je dit later eenvoudig wijzigen naar bijvoorbeeld één box in de vier weken.

Wat zit er in de Boxbites Box?

De Boxbites richt zich, zoals hierboven ook genoegmd, op lekkere én gezonde tussendoortjes. De tussendoortjes zijn geen standaard mueslirepen, maar verrassende overheerlijke tussendoortjes van over de hele wereld. Goed om te weten: De producten in de Boxbites Box zijn 100% natuurlijk én glutenvrij. Handig voor mensen met een gluten dieet. Qua tussendoortjes moet je denken aan superfood repen, dadels, nakd repen, notenmix met gedroogd fruit, lijnzaadcrackers en Greenday chips. Oftewel: een ontzettend variërend aanbod. Een groot gedeelte uit de Boxbites box is waarschijnlijk helemaal nieuw voor jou. Des te leuker om te proberen!