Boerschappen kortingscode

Boerschappen biedt elke week de lekkerste boodschappenboxen met verse producten rechtstreeks van de boer. Verse en lokale producten binnen 12 uur op jouw aanrecht. En dat ook nog eens met een eerlijke prijs voor de boer. Dankzij de korte keten is Boerschappen niet duurder dan de supermarkt. En met een Boerschappen kortingscode kan je jouw eerste box ook nog een extra voordelig uitproberen. Op deze pagina vind je de actuele aabiedingen en Boerschappen vouchercodes van november 2020

€9,- korting op eerste Boerschappen Box

Probeer jouw eerste box met €9 korting, al vanaf €29,50. Tussentijds opzeggen gewoon mogelijk.

€9,- korting op eerste Boerschappen Box

Probeer jouw eerste box met €9 korting, al vanaf €29,50. Tussentijds opzeggen gewoon mogelijk.

Actie november 2020: €9,00 korting op box naar keuze
Boerschappen heeft op dit moment een heel toffe actie. Dankzij onze unieke kortingscode ontvang je liefst €9,00 korting op jouw eerste box naar keuze. Dit betekent dat je jouw eerste 2-persoons box al voor minder dan €30,00 kunt uitproberen (excl. €6,75 bezorgkosten, afhalen is gratis). Je zit nergens aan vast. Na het ontvangen van jouw eerste box kan je eenvoudig pauzeren of je abonnement opzeggen. Doe dit wel uiterlijk vóór 23:59 op de dag van je laatst geleverde/opgehaalde box.

Wie kan gebruik maken van de vouchercode?
Deze €9,00 vouchercode van Boerschappen is exclusief voor nieuwe klanten. Je kunt ‘m gebruiken voor alle boxen. Je krijgt dus korting op  de Compleet-, Oogst-, Vegan-, Vangst-, en Gemaksbox. De korting geldt zowel voor bestellingen die je laat bezorgen als die je zelf ophaalt. Let erop dat er voor bezorging aan huis €6,75 extra bezorgkosten worden gerekend.

Boerschappen vouchercode november 2020

Hieronder vind je het overzicht met de actuele aanbiedingen en vouchercodes bij Boerschappen. Deze zijn vaak geldig tot eind november 2020. Profiteer dus vandaag nog van een mooie extra korting op jouw eerste box met de lekkerste versproducten rechtstreeks van de boer!

Box Korting Geldig tot
Compleet Box €9,00, vanaf €26,25 31/10/2020
Oogst Box €9,00, vanaf €12,75 31/10/2020
Vegan Box €9,00, vanaf €16,00 31/10/2020
Vangst Box €9,00, vanaf €17,25 31/10/2020
Gemaksbox €9,00, vanaf €29,50 31/10/2020

Welke box past bij mij?
Korte uitleg: de 4 Basis Boxen (Compleet, Oogst, Vegan en Vangst Box) bevatten lekkere producten voor 3 maaltijden en extraatjes zoals fruit of yoghurt. Bij deze boxen ontvang je ook inspirerende recepten die je kunt bereiden. Zoek je een box voor 3 gezonde, lekkere en verse maaltijden waarbij je niet te veel hoeft na te denken? Dan adviseren wij om te kiezen voor de Gemaksbox. De aanbieding geldt voor alle beschikbare boxen.

Waar moet ik de kortingscode invullen?

Ben je enthousiast over de boxen van Boerschappen en wil je direct bestellen? Je kunt direct jouw eerste box met onze speciale vouchercode bestellen. Dit werkt heel eenvoudig. Allereerst kies je uit een van de beschikbare boxen. Vervolgens kies je het aantal personen en vul je jouw gegevens in. In de volgende stap kies je voor afhalen of bezorgen (voor bezorgen geldt een meerprijs van €6,75) en een bezorg/afhaalmoment. In de laatste stap kan je jouw vouchercode invullen en de bestelling bevestigen door te betalen met iDeal. Hierna gaat jouw flexibele abonnement in. Je kunt via “Mijn Boerschappen” eenvoudig boxen inplannen, overslaan of jouw abonnement opzeggen. In de afbeelding hieronder wordt het veld waar je de actiecode in kunt vullen nog eens weergegeven.

boerschappen-kortingscode-invullen
Het veld waar je jouw kortingscode kunt invullen