Update 2021: Boerschappen biedt op dit moment geen kortingscodes aan. Boerschappen is van mening dat prijs niet het enige is wat telt. Zo krijgen de boeren wat ze verdienen en wordt deze bijzondere voedselketen in stand gehouden.

Boerschappen kortingscode

Boerschappen biedt elke week de lekkerste boodschappenboxen met verse producten rechtstreeks van de boer. Verse en lokale producten binnen 12 uur op jouw aanrecht. En dat ook nog eens met een eerlijke prijs voor de boer. Dankzij de korte keten is Boerschappen niet duurder dan de supermarkt. En met een Boerschappen kortingscode kan je jouw eerste box ook nog een extra voordelig uitproberen.

Verlopen: Actie €9,00 korting op box naar keuze
Let op: deze actie is inmiddels niet meer geldig

Boerschappen heeft op dit moment een heel toffe actie. Dankzij onze unieke kortingscode ontvang je liefst €9,00 korting op jouw eerste box naar keuze. Dit betekent dat je jouw eerste 2-persoons box al voor minder dan €30,00 kunt uitproberen (excl. €6,75 bezorgkosten, afhalen is gratis). Je zit nergens aan vast. Na het ontvangen van jouw eerste box kan je eenvoudig pauzeren of je abonnement opzeggen. Doe dit wel uiterlijk vóór 23:59 op de dag van je laatst geleverde/opgehaalde box. De vouchercode van Boerschappen is exclusief voor nieuwe klanten. Je kunt ‘m gebruiken voor alle boxen. Je krijgt dus korting op  de Compleet-, Oogst-, Vegan-, Vangst-, en Gemaksbox. De korting geldt zowel voor bestellingen die je laat bezorgen als die je zelf ophaalt. Let erop dat er voor bezorging aan huis €6,75 extra bezorgkosten worden gerekend.

Update: Boerschappen werkt op dit momen niet met vouchercodes voor nieuwe klanten. Boerschappen streeft naar een eerlijke voedselketen met een goede prijs voor boeren en consument. 

Komt er een nieuwe code van Boerschappen?
Op dit moment is het niet bekend of er nog nieuwe acties of aanbiedingen van Boerschappen komen. Zodra er wel weer welkomstaanbiedingen zijn kan je deze vinden op deze website.

Boerschappen vouchercode en prijzen oktober 2023

Hieronder vind je het overzicht met de actuele prijzen en bij Boerschappen. Zoals je al op deze pagina hebt kunnen lezen werkt Boerschappen niet langer met actiecodes. Dit om hun bijzondere voedselketen zo goed als mogelijk te stimuleren. Op die manier ontvangen boeren ook een eerlijke prijs voor hun producten en kan jij blijven genieten van lekkere versproducten voor een goede prijs.

Box Vanafprijs Aantal personen
Compleet Box Vanaf €23,50 1 t/m 6
Oogst Box Vanaf €20,25 2 of 4
Vegan Box Vanaf €25,00 2 of 4
Vangst Box Vanaf €26,25 2 of 4
Gemaksbox Vanaf 38,50 2 t/m 6

Welke box past bij mij?
Korte uitleg: de 4 Basis Boxen (Compleet, Oogst, Vegan en Vangst Box) bevatten lekkere producten voor 3 maaltijden en extraatjes zoals fruit of yoghurt. Bij deze boxen ontvang je ook inspirerende recepten die je kunt bereiden. Zoek je een box voor 3 gezonde, lekkere en verse maaltijden waarbij je niet te veel hoeft na te denken? Dan adviseren wij om te kiezen voor de Gemaksbox. De aanbieding geldt voor alle beschikbare boxen.

Waar moet ik de kortingscode invullen?

Ben je enthousiast over de boxen van Boerschappen en wil je direct bestellen? Je kunt direct jouw eerste box met onze speciale vouchercode bestellen. Dit werkt heel eenvoudig. Allereerst kies je uit een van de beschikbare boxen. Vervolgens kies je het aantal personen en vul je jouw gegevens in. In de volgende stap kies je voor afhalen of bezorgen (voor bezorgen geldt een meerprijs van €6,75) en een bezorg/afhaalmoment. In de laatste stap kan je jouw vouchercode invullen en de bestelling bevestigen door te betalen met iDeal. Hierna gaat jouw flexibele abonnement in. Je kunt via “Mijn Boerschappen” eenvoudig boxen inplannen, overslaan of jouw abonnement opzeggen. In de afbeelding hieronder wordt het veld waar je de actiecode in kunt vullen nog eens weergegeven.

Update januari 2021: Boerschappen is (tijdelijk) gestopt met het verstrekken van kortingscodes. Je kunt in jouw winkelmand nu dus geen vouchercode invullen voor extra korting.

boerschappen-kortingscode-invullen
Het veld waar je jouw kortingscode kunt invullen