Boodschappen achteraf betalen

Zoek jij naar een supermarkt waar je boodschappen achteraf betalen kunt? Bijvoorbeeld voor de dagelijkse middaglunch? In deze post bespreken we in het kort de mogelijkheden omtrent boodschappen op rekening kopen. Met name bij bedrijven groeit de vraag naar een online supermarkt die de wekelijkse boodschappen gratis komt bezorgen. Het is helemaal ideaal wanneer je de boodschappen ook nog eens achteraf betalen kunt. Zo voorkom je dat je bij elke keer dat er bezorgd wordt, je contant geld of een pinpas bij de hand moet hebben. Bij een aantal supermarkten is het inmiddels mogelijk om de boodschappen later te betalen. Je ontvangt dan bijvoorbeeld elke maand een factuur, en deze kan door de administratie dan in een keer betaald worden. Lekker makkelijk! Albert Heijn is een van de meest populaire supermarkten waar je online kunt bestellen, en waar je de boodschappen op rekening kunt kopen. Kortom: geen losse transacties, contant geld nodig, of onderlinge verrekeningen. Gewoon helder elke maand een factuur met daarop het bedrag.

https://www.maaltijdbox.org/go/ahzakelijk/

boodschappen achteraf betalen

Boodschappen op rekening bij Albert Heijn

Albert Heijn is al jarenlang actief met haar online supermarkt AH.nl. Onlangs lanceerde Nederlands grootste supermarkt ook al de Allerhande Box. Via deze website kun je inmiddels ruim 28.000 producten online bestellen. Hieronder vallen niet alleen de producten van de reguliere Albert Heijn supermarkt, maar ook de Etos en Gall&Gall. In de online winkel van AH zijn de prijzen altijd even laag als in de winkel. Het enige extra dat je betaalt is een kleine vergoeding voor de bezorging. Daarvoor krijg je terug dat je niet iemand van je personeel naar de winkel hoeft te sturen, die alle boodschappen weer mee moet zeulen. De boodschappen worden netjes afgeleverd, en de boodschappen achteraf betalen is geen enkel probleem bij Albert Heijn. Inmiddels bestellen meer dan 10.000 bedrijven hun dagelijkse boodschappen online. Het merendeel hiervan bestelt lekker makkelijk op rekening.

Boodschappen betalen via automatische incasso

boodschappen betalen op rekening
Handig! Al jouw zakelijke boodschappen gewoon op kantoor laten bezorgen. Betaal achteraf!

Albert Heijn probeert zich aan te passen aan zoveel mogelijk branches. Zo vind je in de zakelijke afdelingen de grootverpakkingen van de suikersticks, toiletpapapier en suiker. Maar er is ook een speciale afdeling voor kinderopvang. Hier vind je juist gezonde producten, brood en broodbeleg. Neem dus eens een kijkje bij de zakelijke afdeling van Albert Heijn. Zoals hierboven ook al uitgelegd: Je hoeft je geen zorgen te maken over lastige transacties. Bij Albert Heijn kun je gewoon je boodschappen betalen via automatische incasso. Je ontvangt dus gewoon 1 overzichtelijke rekening aan het einde van de maand. Betalen bij de supermarkt via automatische incasso biedt daarnaast als voordeel dat je ook een helder overzicht hebt van de gemaakte kosten, en hoeveel je van elk product nodig hebt.