Kerstkrat 2021

Op zoek naar een eerlijk en biologisch kerstmenu? Dan is de Kerstkrat van De Krat zeker het overwegen waard. Dit is namelijk een eenmalige kerst-editie van De Krat met daarin alle benodigdheden voor een onbezorgd kerstdiner. De Kerstkrat is dit jaar weer erg goed gevuld met duurzaam geteelde ingrediënten. Alle producten komen uit Nederland en zijn met veel zorg en aandacht geselecteerd. Precies zoals je het mag verwachten van De Krat. Dit jaar bestaat de Kerstkrat uit een luxe4-gangen diner. Er is zowel een variant met vlees en vis als een vegetarische variant. Met de box wordt ook een duidelijk receptenboekje + kookplanning meegeleverd zodat jij precies weet wat je moet doen. Je gasten zullen versteld staan van jouw kookkunsten. De Kerstkrat is eenmalig los te bestellen, en staat dus los van het reguliere abonnement.

Wat zit er in de Krat kerstbox?

De Krat heeft dit jaar gekozen voor een luxe en perfect uitgebalanceerd 4-gangen diner. Er is dit jaar ook weer een vegetarische optie. Daarnaast is het ook mogelijk om bepaalde gangen te combineren. Dus denk aan een vega-voorgerecht en een hoofdgerecht met vlees. Het menu ziet er dit jaar als volgt uit:

4-gangen kerstmenu standaard

 1. Voorgerecht: Desembrood met boerenboter fleur de sel met een winterposteleinsoep met witte bataat-croutons.
 2. Tussengerecht: Verse ravioli met gerookte pastinaak, goudkopjes en salieboter.
 3. Hoofdgerecht: Kruidige procureurstoof met bataat-waterkerspuree, gekarameliseerde spruitjes met rode peper en hazelnootcrunch en een roodlof-posteleinsalade.
 4. Nagerecht: Chocolademousse van Kerstchocola met meringuecrumble en muntsuiker.

de krat kerstmenu 2020

4-gangen kerstmenu vegetarisch

 1. Voorgerecht: Desembrood met boerenboter fleur de sel met een winterposteleinsoep met witte bataat-croutons.
 2. Tussengerecht: Verse ravioli met gerookte pastinaak, goudkopjes en salieboter.
 3. Hoofdgerecht: Kruidige kastanjestoof met bataat-waterkerspuree, gekarameliseerde spruitjes met rode peper en hazelnootcrunch en een roodlof-posteleinsalade.
 4. Nagerecht: Chocolademousse van Kerstchocola met meringuecrumble en muntsuiker.

Belangrijke informatie over bestellen en bezorgen

De Kerstkrat van De Krat is een eenmalige box, die je lost kunt bestellen. De box staat dus los van het normale abonnement. De kerstboxen worden bezorgd op maandag 23 december. het is ook mogelijk om jouw krat in Amsterdam af te halen. Op de dag voor bezorging ontvang je een mail met daarin het exacte moment. Een uiterlijke besteldatum is nog niet te vinden op de website. Maar wacht niet te lang met bestellen. Wij verwachten dat de box tot uiterlijk 18 of 10 december te bestellen is.

 • Je kunt de verschillende gangen combineren, dus je kunt ook kiezen voor de zalmtartaar vooraf en de gevulde portobello als hoofdgerecht
 • Bestellen kan vanaf half november tot en met half december (exacte datum niet bekend)
 • Bezorging vindt plaats op maandag 23 december. Er geldt een 100% bezorggarantie
 • Je kunt jouw krat ook afhalen op het kantoor in Amsterdam-Oost of bij een van de reguliere afhaallocaties in Amsterdam
 • Er is een optioneel wijnarrangement. Deze bestel je rechtstreeks bij wijnhandel De Logie (delogie.nl)

Prijzen van de Kerstkrat 2021

Aantal personen
Prijs kerstkrat Vega Prijs p.p Prijs kerstkrat Vlees Prijs p.p
2 €54,00 €27 €57,00 €28,5
3 €72,00 €24 €75,00 €25
4 €80,00 €20 €88,00 €22
6 €108,00 €18 €120,00 €20
8 €136,00 €17 €156,00 €19,5