Foodbag Kortingscode

Ben jij op zoek naar een Foodbag kortingscode? Goed nieuws, want op Maaltijdbox.org verzamelen wij voor jou de beste aanbiedingen en meest recente promoties. Op die manier bestel je jouw eerste Foodbag met kortingen tot wel €15,00. Dat is natuurlijk een heel mooie manier om te beginnen met deze Belgische box. Foodbag biedt wekelijks 14 verschillende recepten in 4 stijlen: Originals, Sana, Quick & Easy en Veggie. Je kunt dus elke week de box helemaal naar eigen wens samenstellen. De box is er vanaf €43,00 per week (3 maaltijden voor 1 persoon). Voor een box met 3 maaltijden voor 2 personen betaal je €57,00. Een abonnement is niet verplicht. Je kunt ook eenmalig een box bestellen. Je zit dus nergens ongewenst aan vast!

€20 korting op de maaltijdboxen van Foodbag.

Probeer jouw eerste Foodbag met €20,00 korting. Je zit nergens aan vast.

€20 korting op de maaltijdboxen van Foodbag.

Probeer jouw eerste Foodbag met €20,00 korting. Je zit nergens aan vast.
  • Foodbag is een van de meest populaire maaltijdboxen in België
  • De box kenmerkt zich door inspirerende smaken van Belgische kwaliteit
  • Foodbag werkt voor een belangrijk deel met lokale en biologische producten
  • Je kunt kiezen uit 4 verschillende stijlen, elke week zijn er 14 recepten beschikbaar
  • De box bestel je vanaf €43,00. Met de €15,00 kortingscode kost de eerste box slechts €28,00
  • De box wordt kraakvers thuisbezorgd, afhalen bij een pick-up point is ook mogelijk

Tot €15,00 korting op jouw eerste Foodbag

Foodbag is een van de meest populaire maaltijdboxen in België. In tegenstelling tot bijvoorbeeld HelloFresh, Marley Spoon of Ekomenu is dit een echt 100% Belgische box. En dat zie je terug in de recepten, de lokale en biologische producten en het persoonlijke team. Kanttekening is wel dat de box een stukje duurder is dan bijvoorbeeld HelloFresh. Een box met 3 maaltijden voor 2 personen kost €57,00, bij HelloFresh betaal je €43,95. Benieuwd hoeveel korting jij krijgt? In de tabel hieronder zie je per box het kortingstarief. Hierbij is uitgegaan van een box met 3 maaltijden.

Aantal personen Normale prijs Korting Kortingsprijs
1 persoon €43,00 €15,00 €28,00
2 personen €57,00 €15,00 €42,00
3 personen €69,00 €15,00 €54,00
4 personen €75,00 €15,00 €50,00
5 personen €85,00 €15,00 €70,00

Elke week 14 nieuwe recepten
Klanten van Foodbag kunnen wekelijks kiezen uit 14 heerlijke gerechten. De recepten worden onderverdeeld in 4 categorieën: Original (inspirerende klassiekers), Sana (gezond en lekker), Quick & Easy (toegankelijk en lekker snel op tafel) en Veggie (natuurlijk zonder vlees en vis). Het is niet verplicht om voor één stijl te kiezen, je kunt prima combineren. Uiteindelijk kies je minimaal 3 en maximaal 4 gerechten voor 1, 2, 3, 4 of 5 personen.

Ruim aanbod met extra’s
Naast de maaltijdbox met 3 of 4 gerechten kan je jouw bestelling uitbreiden met allerlei heerlijke extra’s. Denk aan een kant-en-klare soep, een kant-en-klaar gerecht voor een busy day, wijnen, fruit, of een gezond en lekker tussendoortje. Jouw bestelling wordt elke maandag geleverd. In sommige gemeentes wordt er ook op zondag bezorgd. Er zijn verspreid door het land ook een aantal afhaalpunten.

foodbag-met-korting-proberen

Veelgestelde vragen

Meer weten over de Foodbag maaltijdbox of over de huidige aanbiedingen? Hieronder hebben we voor jou de meest gestelde vragen samengevat in een handige FAQ. Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen? Neem gerust even contact op met de klantenservice.

Wat is Foodbag?
Foodbag is een 100% Belgische maaltijdbox . De box wordt gekenmerkt door inspirerende smaken, lokale en biologische producten en een persoonlijke aanpak. Elke week kun je kiezen uit 14 verschillende recepten. Je kiest 3 of 4 gerechten voor 1, 2, 3, 4 of 5 personen.

Wat zijn de kosten van deze box?
Foodbag bestel je vanaf €43,00 (3 maaltijden voor 1 persoon). Dit komt neer op €14,33 per portie. Kies je voor een grotere box? Dan daalt de prijs per maaltijd. Een box met 4 maaltijden voor 4 personen kost bijvoorbeeld €89,00, dit is slechts €5,57 per portie.

Hoe werkt de kortingscode?
Foodbag heeft regelmatig zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen voor nieuwe klanten. Je kunt deze code eenvoudig kopiëren en verzilveren bij het bestellen. De korting wordt direct verwerkt waarna je jouw maaltijdbox met korting kunt afrekenen. De korting geldt alleen voor de eerste box, voor eventuele toekomstige boxen betaal je het reguliere tarief.

Is de promo code ook geldig voor bestaande klanten?
Nee, de €15,00 promotie geldt alleen voor nieuwe klanten. Je kunt de code dus alleen gebruiken als je nog niet eerder een box besteld hebt. Ben je klant geweest? Houd je mail dan goed in de gaten. Soms zijn er acties speciaal voor bestaande klanten om hun lidmaatschap weer te heractiveren.

Wat is het verschil met HelloFresh of Marley Spoon?
Foodbag is een stukje duurder dan populaire maaltijdboxen als HelloFresh en Marley Spoon. Daartegenover staan wel ontzettend bijzondere en lekkere gerechten aaronder veel Belgische klassiekers die je in veel andere maaltijdboxen niet vindt. Daarnaast werkt Foodbag veel samen met (biologische) boeren en leveranciers uit België.