Foodelicious Box

De Foodelicious Box pakt het, net als bijvoorbeeld de FoodWeLove Box, iets anders aan. Het gaat hier namelijk niet om een maaltijdbox die jouw reguliere boodschappen vervangen. Je moet de FoodWeLove Box meer zien als een “extra” box met daarin allerlei verrassende en overheerlijke lekkernijen. De FoodWeLove Box wordt elke twee maanden verstuurd. Wil je deze kerst nog profiteren van deze overheerlijke delicatessen? Bestel dan voor 8 december 2015.

De Foodelicious Box vergelijken

De Foodelicious Box vergelijken met grote spelers in de boodschappenpakket branche als Mathijs Maaltijdbox, HelloFresh Box en Ah Allerhande Box is niet erg relevant. De laatstgenoemden richten zich namelijk op het versturen van maaltijdboxen bomvol boodschappen voor het koken van gerechten. Bij De Foodelicious Box moet je meer denken aan speciale delicatessen die je anders in de supermarkt niet snel tegenkomt. Dit zijn meer extra producten die je op een speciale gelegenheid bereidt of op een vrijdagavond samen met een wijntje nuttigt. De Foodelicious Box kun je wel vergelijken met de FoodWeLove Box. Deze heeft namelijk ongeveer dezelfde insteek. Toch blijft het een kwestie van smaak welke past bij jou. Ons advies is om de De Foodelicious Box te vergelijken door ‘m gewoon eens te bestellen samen met een of meerdere vergelijkbare boxen (zoals Foodwelove).

Foodelicious box vergelijken bestellen

De Foodelicious Box bestellen

Om de Foodelicious Box te bestellen ga je naar de website en vul je de gevraagde gegevens in. Tijdens het bestellen heb je niet de optie om de eerste box met iDeal te betalen. Veel aanbieders van vergelijkbare (maaltijd)boxen bieden die optie wel. Zodra je alle gegevens ingevuld hebt en je rekeningnummer ingevoerd hebt zul je twee edities van de Foodelicious Box thuisbezorgd krijgen. Daarna kun je het elke maand opzeggen. De Foodelicious Box bestellen vereist verder geen ingewikkelde kennis of informatie.

Hoe werkt het Foodelicious Box abonnement?

Zoals genoemd, de Foodelicious Box is geen standaard maaltijdbox zoals je die op deze website tegenkomt. Het is min of meer een extraatje naast je reguliere boodschappen. Voor € 34,95 ontvang je eens in de twee maanden een box met fantastische delicatessen. Denk bijvoorbeeld aan producten als speciale olijfolie, speciale kaas of bijzondere chocolade. Foodelicious Box wordt gerund door Herman en Jaime Specke. Zij speuren samen heel Europa af op zoek naar de meest speciale delicatessen en producten voor in de Foodelicious Box. Wanneer je een Foodelicious Box abonnement neemt, neem je minimaal twee boxen af. Dus je blijft minimaal 4 maand lid. Na deze twee eerste boxen is het Foodelicious abonnement elke maand opzegbaar. Je moet dan wel vóór de eerste van de nieuwe maand opzeggen.