Foodwelove Box

Foodwelove is het idee en bedrijf van Marleen Basart. Zij ergerde zich aan het feit dat het in de voedselindustrie alleen nog maar lijkt te gaan om aanbiedingen, kiloknallers en efficiëntie. Belangrijke pijlers zoals kwaliteit en ambacht lijken steeds minder belangrijk te worden. Daarom startte zij het initiatief Food we love. Op deze pagina lees je kort over de inhoud van de Foodwelove Maaltijdbox, de recepten, abonnementen en het bestellen van de (maaltijd)box. Met de Foodwelove maaltijdbox eet je zeker weten niet elke week standaard boerenkool of spaghetti. Nee, Foodwelove biedt jouw elke maand weer onzettend lekkere delicatessen van speciale leveranciers.

FoodWeLove Box vergelijken

De Foodwelove Box vergelijken met andere aanbieders is niet heel relevant. FoodWeLove kiest een heel andere insteek dan grote Maaltijdbox / boodschappenpakket leveranciers als Ah Allerhande Box en Marley Spoon. Het is namelijk geen vervanger voor je standaard boodschappen, maar meer een aanvulling in de vorm van overheerlijke delicatessen. Het biedt wel ontzettend verse, rijke producten en recepten met een verhaal. Dat is wel een van grootste pluspunten van FoodWeLove: Elk recept heeft zijn verhaal. Op die manier krijgen de recepten en gerechten meer beleving en zul je echt van koken en delicatessen gaan houden. De Foodelicious Box is een box met delicatessen die de meeste overeenkomsten heeft met het pakket van Food We Love.

foodwelove box vergelijken bestellen

FoodWeLove box bestellen

Wil jij de FoodWeLove Box bestellen? Als losse box, een abonnement of als cadeau? Alles is mogelijk! De FoodWeLove Box bestellen gaat heel makkelijk. Nadat je je gegevens hebt ingevuld zoals naam, en afleveradres, moet je je betalingsgegevens invullen. Tijdens het bestellen van de Foodwelove box kun je aangeven of je met iDeal wilt betalen of met een overboeking. Je kunt hier ook aangeven of je de box bijvoorbeeld zelf wilt ophalen bij op ophaalpunt of bij het hoofdkantoor van FoodWeLove. Ook kun hier tijdens je bestelling aangeven dat je bijvoorbeeld niet wil dat de buurman de box in ontvangst neemt. Kortom: een Food We Love Box bestellen en laten bezorgen gaat ontzettend gemakkelijk.

Over de Foodwelove Maaltijdboxen

Bij Food wel ove kun je een abonnement nemen. Binnen dit abonnement ontvang je elke maand een heerlijke box bomvol delicatessen van speciale leveranciers. De inhoud weet je niet direct, maar je weet wel dat het echt verrassende producten zijn. De Foodwelove Box is anders dan bijvoorbeeld HelloFresh of Marley Spoon omdat het geen boxen zijn waar je bijvoorbeeld een hele week mee kunt koken. Voor €24,95 per maand ontvang je ontzettend veel lekkere producten, maar dit is geen vervanging voor je standaard boodschappen. Je hoeft overigens niet direct een abonnement te nemen, je kunt ook eenmalig een Foodwelove Box bestellen of er een cadeau doen.

Ook leuk zijn de Food we love specials. Dit zijn speciale thematische boxen waarvan de inhoud precies bekend is. Deze zijn samengesteld door de experts en kun je direct online bestellen. De prijzen van deze FoodWeLove specials liggen tussen de €20,- en €40,-. De specials zijn vooral leuk om als cadeau te geven. Maar ook een “normale” FoodWeLoveBox is al leuk als cadeau!

Hoe werkt het Food we Love Box abonnement?

De Foodwelove (maaltijd)boxen ontvang je dus “slechts” 1 keer per maand. Het is wel degelijk mogelijk om een speciaal FoodWeLove abonnement te nemen. Je ontvangt dan elke maand een box bomvol overheerlijke delicatessen. Wanneer je een abonnement neemt betaal je €24,95 per box, dit is goedkoper dan eenmalig een box bestellen (dat kost €27,50). Het abonnement is maandelijks opzegbaar, je moet dan wel opzeggen vóór de eerste van de maand. De eerste Food We Love Box bestel en betaal je via iDeal. Daarna kun je de volgende boxen via automatische incasso betalen. Wat vind jij van de Foodwelove Maaltijdbox? Laat jouw mening horen!