HelloFresh Wijnbox

HelloFresh heeft een opmerkelijke box toegevoegd aan het assortiment: De HelloFresh Wijnbox. De wijnen in de HelloFresh Wijnbox maken de gerechten nog lekkerder en veelzijdiger. Uiteraard sluiten de wijnen naadloos aan op de recepten die je wekelijks toegestuurd krijgt in de box. Dit geldt zowel voor de Original Box, de Veggiebox als de Familybox. Voor de mensen die houden van een wijntje bij het eten is het een ontzettend handige toevoeging. Je hoeft nu ook niet meer speciaal naar de slijterij of supermarkt om een bijpassende wijn uit te zoeken.

Wat voor soort wijnen mag ik in de HelloFresh Wijnbox verwachten?

De wijnen van HelloFresh wisselen per week. Ze worden namelijk speciaal uitgekozen op basis van de gerechten die week. Maar je kan er elke week van uitgaan dat je inspirerende rode wijn en witte wijn aantreft in de Wijnbox. Het betreft wijnflessen met een inhoud van 375 cl. Dw wijnen komen uit Zuid-Europa. Uiteraard wordt de HelloFresh wijnbox samen met de maaltijdbox bij jou afgeleverd. De prijs van deze box ligt momenteel op €9,00 per week. Je ontvangt dan een pakket met wijnen voor 2 personen (twee flessen). De prijs van 4 flessen ligt iets hoger.

Kan ik de Wijnbox van HelloFresh ook los bestellen?

Het is helaas niet mogelijk om een losse wijnbox te bestellen om ‘m bijvoorbeeld eens te proberen. Je kunt het wijnpakket alleen bestellen in combinatie met een van de maaltijdboxen van HelloFresh. Als je al lid kun je uiteraard wel voor een week de wijnbox aanzetten en mee laten komen met jouw reguliere levering. Dankzij het flexible abonnement van HelloFresh kun je dit op ieder moment weer uitzetten. Heb je een HelloFresh kortingscode? Dan kun je deze helaas niet gebruiken bij de Wijnbox. Heb jij deze verrassende en inspirerende box al geprobeerd? Wij horen graag jouw mening en ervaringen! Deel ze gerust zodat ook andere bezoekers horen of het de moeite waard is om deze wijnbox mee te bestellen.