Kook Jij Of Ik

Kook Jij Of Ik is een aanbieder die het net even wat anders doet dan bekende maaltijdboxen als HelloFresh of de Allerhande Box. Bij Kook Jij Of Ik stel jij je eigen “maaltijdbox” helemaal zelf samen. Je bepaalt zelf welk gerecht, hoeveel gerechten en voor hoeveel personen. Het unieke aan het concept is dat je kunt aangeven dat je zelf wil koken, of dat je het wilt laten koken. Elke week staan er een aantal gerechten klaar die worden gemarkeerd als “bereid”. Deze gerechten hoeven alleen nog maar even in de magnetron of in de pan. Je kunt dus heel snel genieten van bijzondere, lekkere en gezonde recepten zonder veel tijd kwijt te zijn. Je kunt naast deze “bereide” gerechten er ook voor kiezen om gewoon zelf te koken. De meeste gerechten staan al binnen 20 minuten op tafel.

Eenvoudig en snel bestellen
Via de website kookjijofik.nl kan je razendsnel de gerechten bekijken en online bestellen. Naast de gerechten van deze week, kan je ook al gerechten voor de komende 4 weken bekijken. Vooruit bestellen is dus geen enkel probleem. Op de website kan je eenvoudig filteren op “bereid” of “zelf koken”. Ook kan je eenvoudig de vegetarische gerechten er uit filteren. Elk gerecht is voor 1 persoon. In tegenstelling tot veel maaltijdboxen (denk aan Marley Spoon, Allerhande Box) is Kook jij of ik dus ook zeer geschikt als je alleen bent.

Kook jij of ik review

Onlangs hebben wij het concept “Kook jij of ik” uitvoerig getest. In onze pagina Kook jij of ik review vind je de uitkomsten van onze uitgebreide test. Wij vonden het online bestellen van de gerechten bijzonder prettig werken. Het assortiment is ruim, je kunt supersnel een voedzame maaltijd op tafel zetten en het is enorm flexibel. Qua smaak kan het niet helemaal op tegen maaltijdboxen als Marley Spoon en HelloFresh. Omdat het veelal magnetron maaltijden betreft is de smaak gewoon wat “eenvoudiger”. Hecht je veel waarde aan tijd besparen en gemak? En iets minder aan smaak? dan is Kook jij of ik zeker een concept dat je moet proberen!

review kookjijofik maaltijdbox
Een foto uit onze review van kook jij of ik

Kortingscode Kook jij of ik

Wil jij dit vernieuwende concept wel eens proberen? Regelmatig zijn er aantrekkelijke codes in omloop waarmee je extra voordelig een eerste bestelling kunt plaatsen. Op onze pagina kortingscode Kook jij of ik verzamelen wij alle werkende en actuele codes. Deze kan je direct verzilveren in de winkelmand. Let op: de meeste kortingscodes gelden alleen voor nieuwe klanten die een eerste bestelling plaatsen. Standaard rekent het bedrijf €4,95 verzendkosten. Boven de €30 laat je jouw bestelling al helemaal gratis bezorgen! Bekijk nu alle kortingscodes van Kook jij of ik en maak nu extra voordelig kennis met dit verfrissende initiatief!