Lekker Koken Maaltijdbox van Colruyt

Wist jij dat Colruyt Supermarkten een eigen maaltijdbox heeft? De Lekker Koken Maaltijdbox is de gezonde foodbox samengesteld door het kookteam van Colruyt. De kookbox zit bomvol heerlijke en verse producten, goed voor 3 of 4 maaltijden. De Lekker Koken maaltijdbox richt zich met name op gezinnen. De box is er voor 1 -2 volwassenen + 1 – 4 kinderen. De box kun je nu eenvoudig online bestellen en afhalen bij een van de deelnemende afhaalpunten. In deze review vind je alle praktische informatie over de box, de recepten, het bestelproces en vind je handige aanbiedingen en kortingscodes.

Praktische informatie over de Lekker Koken Kookbox
Veel gezinnen hebben het razend druk. Voor het doen van boodschappen of het koken van een gezonde maaltijd blijft soms amper tijd over. En juist voor dit “probleem” biedt de Lekker Koken maaltijdbox uitkomst. Het is de perfecte kookbox voor drukke en hectische gezinnen.

 • De box is beschikbaar voor 3 en 4 maaltijden
 • Je kunt de maaltijdbox alleen afhalen bij een van de deelnemende Colruyt filialen
 • In de box vind jee en handige receptenkaart zodat je de gerechten snel (binnen 30 minuten) op tafel zet
 • De box is geschikt voor het hele gezin. Lekker voor jong & oud
 • De recepten zijn extra kindvriendelijk en eenvoudig te bereiden
 • Colruyt zorgt voor genoeg variatie in de gerechten. Met deze box geniet je dus van een gezonde mix van vlees, vis en vega.
 • Bestel je de box vandaag voor 24:00? Dan kun je ‘m morgen al afhalen. Uniek in België!

lekker koken maaltijdbox colruyt

Hoe werkt de Lekker Koken Kookbox

Het bestellen van de kookbox van Colruyt werkt bijzonder eenvoudig. Allereerst is het goed om te weten dat je niet vastzit aan een abonnement. Je bestelt de box alleen als het jou uitkomt. Net als bijvoorbeeld de Click & Cook box van Delhaize. Lekker vrijblijvend en toegankelijk dus. Nog niet bekend met de box? Dan vind je hieronder een aantal eenvoudige stappen hoe je deze box snel in huis haalt. Let op: Voor de Collect&Go service betaal je standaard €5,50 servicekosten. Het is dus slim om ook je overige boodschappen direct online te bestellen. Scheelt je een hoop tijd, en je betaalt deze servicekosten slechts een keer.

 1. Allereerst kies je een afhaalpunt en tijdstip
 2. Let op: het is belangrijk dat het gekozen afhaalpunt wel aangesloten is als maaltijdbox-afhaalpunt
 3. Vervolgens kies je het gewenste formaat van de box.
 4. De box is er met 3 porties (1 volwassene + 2-3 kinderen, of 2 volwassenen + 1 -2 kinderen)
 5. De box is er ook met 4 porties (1 volwassene + 3-4 kinderen of 2 volwassenen + 2-3 kinderen)
 6. De juiste box gekozen? Bestel eventueel ook direct je overige boodschappen en rond je bestelling online af
 7. De box (plus eventuele overige boodschappen) staat nu op jou te wachten bij het gekozen afhaalpunt

foodbox lekker koken colruyt

Lekker Koken kortingscode

Wil jij de Lekker Koken Kookbox van Colruyt met extra korting bestellen? Dankzij een Lekker Koken kortingscode ontvang je korting op je eerste box, of bijvoorbeeld op de servicekosten. Op die manier kan je jouw eerste box extra voordelig uitproberen. Op dit moment is er geen actuele actiecode beschikbaar. Wij houden alle actuele aanbiedingen altijd in de gaten. Zodra er nieuwe aanbiedingen of acties gelden lees je dat terug op deze website.

Tip: houd ook de algemene Colruyt kortingscodes in de gaten. Vaak gelden acties als geen servicekosten of €5,00 korting op je boodschappen ook gewoon op deze foodbox. Dat kan je al snel een hoop geld schelen.