Niven Foodbox

De Niven Foodbox is de meest exclusieve maaltijdbox/foodbox die je vindt op Maaltijdbox.org. De Niven Foodbox wordt namelijk samengesteld door sterrenchefkok Niven Kunz. De foodbox van Kunz wordt “slechts” 4 keer per jaar verstuurd. Maar de box bevat voldoende producten om er een heel seizoen mee vooruit te kunnen.

Niven Kunz is chefkok in een hoog aangeschreven sterrenrestaurant. Het mooie is dat hij alleen producten waar hij elke dag mee werkt in de boxen stopt. Op die manier werk jij met kwaliteitsproducten van een echte chefkok.

niven foodbox vergelijken bestellen

De Niven Foodbox vergelijken en bestellen

Ben je geïnteresseerd in de Niven Foodbox (of maaltijdbox) en wil jij deze box wel eens proberen? Dan ga je naar de website nivenshop.nl. Hier kun je direct de foodbox bestellen. Dit doe je heel eenvoudig door de betreffende Niven Foodbox in je winkelmand te leggen en deze af te rekenen. Dit gaat eigenlijk precies hetzelfde als in iedere andere webshop. Betaling vindt plaats met iDeal. Zodra je de betaling afgerond hebt ontvang je op de aangegeven datum de Foodbox van Niven thuis. Veel kook- en eetplezier! Als je de Niven box wilt vergelijken met aanbieders van vergelijkbare boodschappenpakketten kom je uit bij partijen als LeBox. Aanbieders als HelloFresh Box en AH Allerhande Box zijn een stuk laagdrempeliger en bieden niet de luxe en exclusiviteit zoals Niven dat doet.

Hoe werkt het Niven Foodbox abonnement?

Wanneer je een abonnement neemt op de Niven Foodbox ontvang je vier keer per jaar een exclusieve foodbox vol hoogstaande producten, ingrediënten en recepten om als een echte chefkok te koken. Op jaarbasis ben je dus € 199,- kwijt, maar dit is voor de echte fijnproever een schijntje. Wanneer je een abonnement voor een jaar afsluit ontvang je bovendien een gratis driegangen lunch in het restaurant van de succesvolle chefkok.