ah-kerstbox

Paasbox

Het is alweer bijna Pasen, en daarbij hoort natuurlijk een heerlijke Paasbrunch. Een vrolijke voorjaarsbrunch met Pasen is enorm populair in Nederland, en een Paasbox maakt het je allemaal nog wat gemakkelijker. Zo’n speciale Paasbox bevat namelijk alle verse ingrediënten + recepten voor een heerlijke, gezellige en bovenal smaakvolle brunch voor het hele gezin. Ook dit jaar zijn er verschillende Paas-maaltijdboxen verkrijgbaar. Op deze pagina lees je er alles over. Welke aanbieders zijn er, wat zit er in de box, voor hoeveel personen is het, en wat kost het?

ah paasbox 2019
Allerhande Paasbox

Voor €37,50

  • Complete 4-persoons brucnh
  • Bestellen t/m 16 april
  • Gratis bezorgen of afhalen van 18 t/m 20 april
  • NU SLECHTS €37,50 OP=OP

Allerhande Paasbox

Albert Heijn biedt speciaal voor Pasen 2019 weer een Paasbox aan. Het betreft een zeer complete box met daarin alle verse, heerlijke producten voor een 4-persoons paasbrunch. De box kost €37,50. Met de Allerhande paasbox geniet je van onder andere courgettesoep met gerookte zalm, rozijnenbroodjes met kaneelsuiker, paasbroodjes met zalm, kaas & yorkham en frisse yoghurt met vers fruit en kokos. De box wordt daarnaast aangevuld met echte Paas-klassiekers zoals paashagel, paashaasbroodjes, een paas-stol, fruitbeleg, en heerlijke verse jus. Ook krijg je een zakje met paaseitjes cadeau!

Je kunt de Paasbox van AH ook uitbreiden met een eenmalige wijnbox. Deze box bevat 2 toepasselijke wijnboxen en kost €10,00 (normaal kosten deze wijnen samen €15,00). Groot voordeel van deze box is dat je via AH.nl ook direct je overige Paas-boodschappen kunt doen. Op die manier heb je alles in een keer in huis voor de Paasdagen!

ah paasbox 2019

HelloFresh Paasbrunch Box

HelloFresh biedt doorgaans 3 verschillende soorten Paasboxen: De Paasbruch Original, Paasbrunch Veggie en Paasbox Gourmet. Met de Paasbrunch boxen geniet je van een zeer uitgebreide paasbrunch op tafel. De boxen zijn rijkelijk gevuld met producten als gerookte zalm, paashaan broodjes, verse jus, wentelteefjes, suikerbrood en natuurlijk eieren. Speciaal voor vegetariërs is er de Veggie Paasbrunch.

Wil je eens iets anders met Pasen? Kies dan voor de originele Gourmet Paasbox van HelloFresh. Met deze box kan iedereen zijn/haar eigen gerechtjes aan tafel maken. Gezellig en ook nog eens superlekker. Uiteraard met een toepasselijk dessert. De boxen zijn beschikbaar voor 2 – 6 personen.

hellofresh-paasbox

Paasbrunch recepten Marley Spoon

Ook Marley Spoon laat de Paasdagen niet ongemerkt voorbij gaan. . Van 26 maart tot en met 1 april heb je de keuze uit 3 heerlijke brunch gerechten. Kies je een van deze gerechten? Dan kun je ook nog eens een ei van bladgoud in je box tegenkomen. Of vind jij de chocolade paasreep van hands Off My Chocolate? In dat geval win je een jaar lang gratis chocolade.

Dit jaar heb je de keuze uit 3 speciale gerechten voor een geslaagde Paasbrunch. Alle gerechten hebben hetzelfde basisingreidënt: ei. En dat is niet voor niets. Want Marley Spoon heeft speciaal voor de Paasboxen een speciale verpakking ontwikkeld waarmee jouw eieren veilig bezorgd kunnen worden, zonder dat ze breken. De 3 gerechten dit jaar zijn:

  1. luchtige pancakes met bacon, blauwe bessencompote & een frisse shake
  2. een frisse gerookte makreelsalade met dille-krieltjes en citroensaus
  3. huevos rancheros, een stevig Mexicaans ontbijt met zwarte bonen mash & pittige salsa

De Paasbrunch gerechten kun je bestellen vanaf 5 maart. Ze worden uitgeleverd van 26 maart t/m 1 april.

paasbox marley spoon