Simply You Box van Carrefour

De Simply You Box is de maaltijdbox van de Belgische supermarkt Carrefour. Met deze box – die werkt zonder abonnement – heb je elke week verse ingrediënten in huis voor 3 gerechten voor 2 of 4 personen. Elke week kun je kiezen uit 10 recepten. Een mooie mix van gerechten met vlees, vis, gevogelte en vis. Maar ook vegetarische en kindvriendelijke maaltijden. Kortom: voor ieder wat wils. Bij de Simply You Foodbox mag je er vanuit gaan dat je verse, kwalitatieve producten ontvangt. Met zorg gekozen, passend bij het seizoen, en zoveel mogelijk van Belgische boeren en leveranciers. De box voor 2 personen kost €40 per week en de box voor 4 personen heeft een prijskaartje van €60. De box lijkt wel wat op de Lekker Koken maaltijdbox van Colruyt.  In deze review vind je alle handige en praktische informatie over deze kookbox. Lees je met ons mee?

simply you maaltijdbox

De Simply You Maaltijdbox stel je zelf samen

Het bestellen van de Simply You Box gaat lekker eenvoudig. De box bevat standaard 3 maaltijden. Meer of minder gerechten kiezen is (nog) niet mogelijk. Allereerst kies je het aantal personen voor de box. De box is op dit moment beschikbaar voor 2 of 4 personen. Zodra je een keuze hebt gemaakt klik je op de groene “Stel je box samen” button. Nu begint het leukste onderdeel: het kiezen van recepten.

  • Bovenaan je scherm kies je allereerst de juiste week / bezorgdatum
  • Vervolgens zie je alle beschikbare recepten voor die week
  • Elke week vind je 3 veggie- en 3 kindvriendelijke gerechten. Daarnaast heb je wekelijks de keuze uit 1 gerecht met vlees, 1 gevogelte gerecht, en 1 gerecht met vis. Afsluitend is er de  “aanrader van de maand”. Deze kun je een maand lang bestellen.
  • Bij elk gerecht vind je de moeilijkheidsgraad en de bereidingstijd. Je kunt ook alvast op de recepten klikken om de voedingswaarden en instructies te bekijken
  • Recepten gekozen? Je ziet nu een overzicht met jouw bestelling. Hier bevestig je nog eenmaal voor hoeveel personen je de box wil ontvangen
  • Vervolgens kun je jouw bestelling afronden en de betaling afronden. Zoals je ziet: de Simply You Box werkt niet met een abonnement.

review carrefour foodbox simply you

Geen abonnement maar los bestellen

De Simply You Box is – zoals veel andere maaltijdboxen – geen abonnement. Je bestelt ‘m alleen als jij het wil. Bevalt het nu zo goed dat je er eigenlijk wel elke week mee wil koken? Dan kun je er wel voor kiezen om de box alvast voor 4 weken vooruit te plannen. Bij het kiezen van recepten kun je namelijk tot 4 weken vooruit kijken. Meerdere boxen in een keer bestellen? Dit werkt als volgt:

  1. Klik op “box samenstellen” of “recepten” zodat je het overzicht krijg met alle recepten
  2. Bovenaan kies je de datum waarop je de eerste box wil ontvangen
  3. Kies de 3 recepten en het aantal personen. Voeg de box toe aan je winkelmand
  4. Herhaal de bovenstaande stappen nu, maar kies steeds een andere week. Op die manier kun je tot 4 weken vooruit bestellen.

Bezorgen en afhalen
De Simply You Box van Carrefour kun je afhalen in een van de winkels of laten thuisbezorgen. Afhalen kan op elke maandag in de door jou gekozen winkel. De bezorging vindt ook plaats op maandag. Dit gebeurt door een externe partij. De boxen worden tussen 17:00 en 22:00 aan huis bezorgd. Op dit moment is bezorging mogelijk in alle Brusselse en Vlaamse gemeenten. Ook in een deel van Wallonië wordt er aan huis geleverd. Op de website van Carrefour vind je precies op welke postcodes wel/niet bezorgd wordt.

informatie over carrefour simply you box

Simply You Box Kortingscode

De kookbox van Carrefour is relatief voordelig. De box voor 2 personen met 3 maaltijden kost €40, en is daarmee al een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld Smartmat, Foodbag of 15Gram. Hetzelfde geldt voor de box voor 4 personen, deze kost standaard €60. Maar met een speciale Simply You Box kortingscode kun je jouw eerste box extra voordelig bestellen. Regelmatig zijn er acties en aanbiedingen waarbij je tot wel €10 – €20 korting ontvangt op je eerste box. Op dit moment hebben wij geen actuele actiecodes van de Simply You maaltijdbox beschikbaar. Heb jij een code gevonden? Geef deze dan gerust aan ons door!