Vegan Masters

Eet jij graag vegan? Maar heb je eigenlijk geen tijd om lang in de keuken te staan of om steeds boodschappen te doen? Met Vegan Masters eet je heel eenvoudig een gezonde en complete vegan maaltijd. Het bedrijf bezorgt namelijk de lekkerste vegan maaltijden 100% vers aan huis. Alle gerechten zijn ready-to-heat. Dat betekent dat je ze gewoon in je koelkast kunt bewaren en ze alleen nog maar hoeft op te warmen. Voor 10:00 besteld = morgen in huis, dus waar wacht je nog op? Op deze pagina lees je meer informatie over deze vegan-maaltijdbox.

veganmasters-logo

Alles wat je over Vegan Masters moet weten in 1 minuut

Vegan Masters in het kort:

 • Dagelijks vers bereide maaltijden
 • Bezorging vanaf €20,00
 • Eenvoudig en snel een vegan maaltijd
 • 100% palmolievrij
 • 80% plasticreductie
 • Voor 10:00 besteld = morgen in huis

Waarom deze box proberen?
Veganmasters is de makkelijkste manier om dagelijks een gezonde en lekkere veganistische maaltijd op tafel te zetten. Je hebt de keuze uit meerdere mooie en spraakmakende plantaardige gerechten, stuk voor stuk bereid door de Master Chefs. De missie is helder: “Veganizing the world”.

veganistische-maaltijden-van-veganmasters

Het plantaardige menu van Vegan Masters

Vegan Masters biedt een zeer uitgebreid assortiment met plantaardige maaltijden en snacks. Denk aan curries, pastas, pizza’s, poké bowls, salades, sandwiches, wraps, burgers en meer. Je kunt kiezen voor losse gerechten (vanaf €7,50) maar ook voor een handige box met meerdere producten. Alle maaltijden zijn ready-to-heat. Dit betekent dat je ze na ontvangst gewoon in je koelkast kunt zetten. Sommige maaltijden moet je even opwarmen, en sommige maaltijden kan je ook gewoon direct consumeren. Het minimum bestelbedrag bedraagt €20,00. De verzendkosten bedragen €4,99 per bestelling. Leuk detail: per product zie je hoeveel je CO-2, liter water en dierenlevens je bespaart. Op deze manier ben je meer bewust van de voordelen van een veganistische maaltijdbox.

Hoe werkt het bestellen?
Het bestellen van vegan maaltijden is heel eenvoudig. Vegan Masters werkt niet met een abonnement. Wel is het mogelijk om meerdere dagen vooruit te bestellen.

 1. Je kiest de vegan snacks en gerechten in de webshops
 2. De Master Chefs gaan aan de slag met jouw bestelling en maken alles 100% vers klaar
 3. Jouw maaltijden en snacks worden netjes op de geselecteerde dag gekoeld geleverd
 4. Je bewaart de maaltijden 2 tot 6 dagen in de koelkast. Sommige gerechten moet je nog even opwarmen

uitleg-bestellen-bij-vegan-masters

Vegan maaltijdboxen

Wil jij direct voor de hele week jouw plantaardige maaltijden in huis hebben? Dan biedt Vegan Masters ook een handige introductiebox of een bestsellers box. Dit is een speciale maaltijdbox met daarin 5 lekkere plantaardige maaltijden tegen een extra scherpe prijs. De Introductiebox (5 maaltijden) is er al voor €27,95 en de Bestsellers Box (met de 5 meest populaire maaltijden) al vanaf €29,50. Er is ook een BBQ Box  voor 4 – 5 personen met speciale gerechten voor op de barbecue. Het is niet duidelijk of de inhoud van deze boxen wekelijks wijzigt. Het is niet mogelijk om een abonnement te nemen zoals bijvoorbeeld bij de biologische maaltijdbox van Ekomenu of HelloFresh.

 • De boxenv an Vegan Masters bevatten 5 maaltijden met 10 of 20 % korting
 • Deze boxen bevatten de meeset populaire vegan-gerechten
 • In één keer 5 gevarieerde en gezonde plant-based maaltijden in huis

plantaardige-maaltijdbox-vegan-masters

Waarom plantaardig?

De missie van Vegan Masters is helder: Veganizing the world. Nederlanders consumeren jaarlijks ontzettend veel vlees, zuivel en andere dierlijke producten. Dit heeft een enorme impact op het milieu en het klimaat. De maaltijden van Vegan Masters  voorkomen dierenleed en resulteren bovendien in een flinke milieubesparing. Vaker (of structureel) plantaardig eten is dus een uitstekende manier om jouw ecologische foodprint te verkleinen.

En waarom dan juist de maaltijden van Vegan Masters?
Vegan Masters merkt dat lekkere, gemakkelijke en aantrekkelijke vegan maaltijden amper verkrijgbaar zijn. Door het aanbieden van lekkere, snelle en spraakmakende plantaardige maaltijden die je eenvoudig online kunt bestellen en kunt laten bezorgen hoopt het bedrijf dat meer mensen kiezen voor een 100% plant based leefstijl. Uitgangspunt van de Master Chefs is het aanbieden van plantaardige maaltijden die net zo goed, of zelfs nog beter zijn dan gerechten die niet vegan zijn.

 • Jaarlijks consumeren we ontzettend veel vlees, zuivel en andere plantaardige producten
 • Dit heeft een enorme impact op het klimaat en het welzijn van dieren
 • Dankzij de plant-based maaltijden van Vegan Masters kan jij bijdragen aan een schonere wereld, voorkom je onnodig dierenleed en ben je ook nog eens hartstikke gezond bezig
 • De vegan-maaltijden kosten gemiddeld €7,50 – €8,00 en zijn eenvoudig online te bestellen, worden snel bij je thuisbezorgd, en kan je (na opwarmen) direct eten

Wat is Vegan Masters?
Vegan Masters is een aanbieder van mooie, gezonde en gemakkelijke plantaardige maaltijden. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod maaltijden, snacks en maaltijdboxen. De gerechten worden ontwikkeld door eigen Master Chefs en zijn van hoge kwaliteit.

Wat voor soort maaltijden kan ik bestellen?
Je kunt kiezen uit een ruim aanbod met curries, pastas, pizzas, poké bowls, wereldgerechten, salades, sandwiches, wraps, burgers en pastries. Je kunt ook kiezen voor een maaltijdbox met 5 gerechten. Je ontvangt dan tot wel 20% korting.

Wat kosten de maaltijden?
De prijzen liggen tussen de €3,95 en €8,99. De vegan maaltijdbox met 5 maatlijden voor 1 persoon is er vanaf €27,50.

Geldt er een minimum bestelbedrag?
Het minimum bestelbedrag bedraagt €20,00. Bestellingen vanaf dit drempelbedrag worden gekoeld bij je thuisbezorgd. De verzendkosten bedragen €4,99 per bestelling

Hoe snel heb ik de gerechten in huis?
In de meeste regio’s geldt: voor 10:00 besteld = morgen in huis. Vul je bezorgadres op de website in om te zien wat de levertijd in jouw woonplaats is.