Willem & Drees Kerstbox 2019

Ben jij op zoek naar het perfecte kerstdiner? Op deze pagina vind je alle informatie over de Willem & Drees Kerstbox 2019. Ook dit jaar hebben de chefkoks weer hard hun best gedaan met heerlijke producten van het seizoen. Dit jaar bevat de W&D Kerstbox alle ingrediënten voor een feestlijk viergangen diner.  Deze box is te bestellen tussen 21 november en 18 december. Daarbij geldt: OP=OP. De box kan je bestellen voor 4, 6 of 8 personen. Ben je met meer personen? Voor een groep van bijvoorbeeld 12 personen kan je ook een 6+4-persoons box nemen. De box is er vanaf €119,00 (voor 4 personen). Er is ook een speciaal wijnpakket dat je erbij kunt bestellen.

Wat staat er op het Willem & Drees kerstmenu?

Misschien heb je nog niet eerder gehoord van Willem & Drees. Op deze website hebben we namelijk al wel veelvuldig geschreven over de Beebox. Een tijdje geleden zijn Willem & Drees en Beebox. samengegaan. Op de website van Willem & Drees vind je nu onder andere biologische boodschappen, maar ook de verschillende foodboxboxen (voorheen Beeboxen). Speciaal voor kerst 2019 is er dus een speciale Kersteditie. Maar wat zit er in deze box? Wat kost het? En hoe bestel ik ‘m? Hieronder vind je alle informatie.

Het Willem & Drees Kerstmenu 2019:

Met de kerstbox van Willem & Drees geniet je van een onbezorgd en luxe 4-gangen diner. Alle ingrediënten zijn met zorg uitgekozen door de Chef. De producten zijn bovendien biologisch, en zijn afkomstig van eigen boeren. Het menu voor deze kerst ziet er als volgt uit:

  • Warme taleggio kaas met rozemarijn en zelfgebakken crackers.
  • Zachte pompoen en pastinaak crème met krokantje van salie.
  • Rollade met duin damhert, cavolo nero en paddenstoelen, aardpeerpuree, geroosterde krootjes en stoofpeer.
  • Meringuerol met hazelnootroom en pure chocolade crunch.

Wijnpakket
Samen proosten op een gezellige kerst? Daarvoor neem je het bijpassende Wijnpakket. Dit pakket bevat een 6 biologische wijnen van Bodegas Neleman. Deze matchen helemaal met de gangen van het kerstmenu. Het wijnpakket kost €59,00 per stuk. Ben je met een grotere groep? Dan kan je meerdere wijnpakketten toevoegen aan jouw bestelling.

Met handig stappenplan
Willem & Drees denkt dit jaar extra goed mee met het bereiden van jouw kerstmaaltijd. Bij de box ontvang je een handig stappenplan. Hiermee kan je het diner al van tevoren voorbereiden. Je kunt al veel dingen klaarzetten zodat je op de kerstdag zelf er bijna geen werk meer mee hebt, en optimaal kunt genieten van familie, vrienden en gezelligheid.

willem-drees-kerstbox-2019

Wat je verder moet weten over het Willem & Drees kerstmenu

Ben jij enthousiast geworden over het bovenstaande vegetarische kerstmenu? Hieronder vind je nog wat aanvullende praktische informatie over de box.

Voor hoeveel personen is deze box?
De box is geschikt voor 4, 6, of 8 personen. Heb je een grotere groep? Dan kan je natuurlijk meerdere boxen bestellen

Wat kost deze box?
De boxen zijn dit jaar als volgt geprijsd:

  • Box voor 4 personen: €119,00 per box
  • Box voor 6 personen: €149,00 per box
  • Box voor 8 personen: €169,00 per box

Wanneer wordt de box bij mij bezorgd?
De kerstboxen worden bezorgd op maandag 24 december. Je ontvangt dan de box met alle benodigde ingrediënten en receptenkaart. Zorg dat je de box op uiterlijk 18 december hebt besteld. Het is eventueel ook mogelijk om een speciaal wijnpakket mee te bestellen. Meer hierover vind je ook op de website van Willem & Drees.