Familiebox Albert Heijn

Op zoek naar een maaltijdbox voor het hele gezin? Dan is de familiebox van Albert Heijn zeker eens het proberen waard! Deze bekroonde maaltijdbox bevat 3 kindvriendelijke gerechten voor 2 volwassenen en 2 of 3 kinderen. De box heeft een prijskaartje van €49,00. Albert Heijn heeft de recepten uit de familiebox stuk voor stuk laten testen door kinderen. Het is een heerlijke box voor jong én oud. Kenmerkend aan de AH Familiebox is dat de gerechten supersnel op tafel staan. Gemiddeld ben je niet meer dan 20 tot 30 minuten bezig met het het bereiden van een recept. En dat is wel handig als je een druk gezin bent. Het grote voordeel van de Familiebox is dat je direct je overige boodschappen online kunt bestellen. Je complete boodschappen-bestelling wordt dan gratis bezorgd. Wil jij je kinderen laten kennis maken met gezonde en gevarieerde recepten? Zodat ze al vroeg in aanraking komen met verschillende ingrediënten, producten en recepten? Dan is de Familiebox van Albert Heijn zeker een box die je moet proberen! Zoek je een box voor 2 personen zonder kinderen? Neem dan eens een kijkje op de pagina over de Inspiratiebox.

familiebox albert heijn

De voordelen van de Allerhande Familiebox

Er zijn vandaag de dag enorm veel verschillende aanbieders van maaltijdbox en foodboxen. HelloFresh, Mathijs Maaltijdbox, Marley Spoon, Streekbox, Beebox, De Krat zijn slechts een paar namen die actief zijn in maaltijdbox-land. En dan heeft elke aanbieder ook nog weer eens verschillende boxen: een “gewone” originalbox, een vegetarische box, en natuurlijk een box geschikt voor families. Wat de Familiebox van Albert Heijn betreft: er zijn tal van redenen waarom je deze box beslist eens moet proberen!

Geen abonnement, jij bestelt wanneer jij dat wil
Allereerst is het goed om te weten dat Albert Heijn niet werkt met een abonnement. Je zit dus nergens aan vast. Je bestelt alleen een maaltijdbox als jij daar zin in hebt. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan. Wel is er een speciale Allerhande Box Planner. Deze zorgt ervoor dat jij de box elke week ontvangt, zonder dat je steeds opnieuw hoeft te bestellen. Dit is vooral handig voor de vaste klanten die al overtuigd zijn van de kracht van de Familiebox van AH.

Jij bepaalt wanneer er bezorgd wordt
Een ander groot voordeel van de Allerhande Familiebox, ten opzichte van bijv. de Familiebox van Mathijs Maaltijdbox of de Familybox van HelloFresh is dat je veel keuze hebt qua bezorging. Waar bij Mathijs de boxen standaard worden bezorgd op maandagavond, kun je bij Albert Heijn zélf kiezen op welke dag en welk tijdstip je de box wil ontvangen. Je kunt de box laten bezorgen van maandag tot en met zaterdag, van 7 uur ‘s ochtends tot half 11 ‘s avonds. Je kunt steeds kiezen uit tijdslots van een aantal uur. Zo kun je bijvoorbeeld de Familiebox van Albert Heijn laten bezorgen op dinsdagochtend tussen 8 en 10 uur in de ochtend, of juist op donderdagavond tussen 9 en half 11 in de avond. Je bepaalt zelf waar je de box laat bezorgen. Of dat nou thuis is, of op je werk!

Kindvriendelijke recepten die snel op tafel staan
Een ander groot voordeel van de Allerhande Familiebox is dat het elke week weer afwisselende, gezonde, vrolijke maar vooral lekkere recepten bevat die zeer geschikt zijn voor kinderen. Voor kinderen is het belangrijk dat ze al op jonge leeftijd in aanraking komen met verschillende groenten, soorten vlees en vis. Deze Familiebox helpt je daar enorm bij. Albert Heijn heeft de verschillende recepten laten testen door kinderen. Je mag er op vertrouwen dat je kinderen geen enkele moeite hebben met deze gerechten. De Familiebox is ook zeer geschikt voor (jonge) gezinnen, omdat de gerechten snel op tafel staan. Juist voor jonge en drukke gezinnen is het vaak lastig om op tijd een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten. Met de Allerhande Familiebox is dat geen enkel probleem. Een gemiddeld gerecht staat al binnen 20 tot 30 minuten op tafel!

Familiebox kortingscode

Ben jij overtuigd van de Familiebox van Albert Heijn? Wil jij deze box wel eens extra voordelig uitproberen? Profiteer dan van een van de beschikbare Allerhande Familiebox kortingscodes. Deze actiecode geeft je al gauw recht op liefst 10 euro korting. Zo kost jouw eerste Familiebox geen 49 euro, maar slechts 39 euro. Dat is slechts 13 euro per gerecht. Daar kun je bijna niet voor naar de supermarkt. Profiteer nu van een van de beschikbare Allerhande Familiebox kortingscodes en haal deze box tijdelijk extra voordelig in huis. De box werd niet voor niets als beste getest door de Consumentenbond (Juli 2016). Met een actiecode bestel je deze box gewoon eenmalig. Je zit nooit vast aan een ongewenst abonnement! Klik op de onderstaande button om jouw korting op de Familiebox van Albert Heijn direct te claimen!