Inspiratiebox Albert Heijn

Nieuw in het assortiment van Albert Heijn: De Inspiratiebox! Dit is een speciale foodbox voor 2 personen. Deze box bevat 3 inspirerende gerechten voor 2 volwassenen. De prijs van de Inspiratiebox van Albert Heijn bedraagt €37,50. Dankzij een Allerhande Box kortingscode bestel je de eerste box met 10 euro korting, een mooie deal! De Inspiratiebox van Albert Heijn is een box die je beslist eens geprobeerd moet hebben. Elke week kun je weer kiezen uit 4 heerlijke, inspirerende gerechten. Dankzij de Inspiratiebox van Albert Heijn kook je gerechten waar je anders niet snel aan zult denken. Het mooie aan de Inspiratiebox is dat je meteen al je andere benodigde boodschappen kunt laten meebezorgen zonder daar weer extra bezorgkosten voor te betalen. De Allerhande Box werd in juni van dit jaar al als beste getest door de Consumentenbond!

inspiratiebox albert heijn

De voordelen van de allerhande Inspiratiebox

Waarom zou ik gaan voor de Albert Heijn Inspiratiebox? En niet voor bijvoorbeeld het bekende HelloFresh, of voor de box van TV-Kok Mathijs Vrieze? De belangrijkste voordelen van de Inspiratiebox zijn dat hij aantrekkelijk geprijsd is, je heel specifiek voor een bepaald aflevermoment kunt kiezen, en dat je al je andere boodschappen kunt laten meebezorgen zonder nog weer extra bezorgkosten te betalen. Ook het feit dat de Inspiratiebox niet werkt met een abonnement wordt in veel gevallen tot een groot voordeel gerekend. Hieronder vind je in het kort de voordelen van de Allerhande Inspiratiebox. bekijk ook onze Allerhande Box Ervaringen voor ons volledige review.

  • Een aantrekkelijk prijskaartje
  • Enorm veel keuze uit bezorgdtijden (AH bezorgt elke dag, en je kunt ook nog eens een specifiek tijdslot kiezen
  • Geen vast abonnement.
  • Al je overige boodschappen gratis mee laten bezorgen
  • Koken met producten uit de vetrouwde supermarkt
  • Als best getest door de Consumentenbond (Juli 2016)
  • Eenvoudige recepten die snel op tafel staan
  • Veel variatie in vlees, gevogelte, vis en vegetarische recepten
  • Kennis maken met inspirerende recepten van over de hele wereld!

Inspiratiebox kortingscode

Wil jij de Inspiratiebox met korting bestellen? Regelmatig biedt Albert Heijn aantrekkelijke actiecodes. Deze bieden al snel 10 euro korting. Op die manier kun je jouw eerste Inspiratiebox al proberen voor een aantrekkelijke prijs van €27,50! Dat is geen geld voor 3 volwaardige maaltijden voor 2 personen. Albert Heijn is sowieso al niet duur wat betreft maaltijdboxen. Met een Inspiratiebox kortingscode wordt het dus helemaal aantrekkelijk om deze box eens uit te proberen. Klik in het menu op “kortingscode” om de actuele actiecodes en kortingscodes voor de Inspiratiebox te bekijken. Let op: de actiecodes hebben vaak een beperkte looptijd. Wacht dus niet te lang met het bestellen van (jouw eerste) box!

Wat kan ik aantreffen in de Allerhande Inspiratiebox?

De Allerhande Inspiratiebox biedt, zoals de naam al doet vermoeden, elk week de meest inspirerende recepten & gerechten. Sinds kort is het mogelijk om zelf uit 4 gerechten te kiezen. Zit er dus een recept tussen wat je niet lekker vindt? Dan kun je deze altijd omwisselen met een vierde gerecht. De Inspiratiebox is specifiek bedacht voor 2 volwassenen. Zijn jullie met z’n tweeën maar eten er ook kleine kinderen mee? Dan is de 4-persoons Familiebox een aanrader! Deze box bevat gerechten die ook toegankelijk zijn voor kleine kinderen. De Inspiratiebox van Albert Heijn kost standaard €37,50. Daarmee is deze foodbox nog een stukje goedkoper dan bijvoorbeeld HelloFresh, Mathijs Maaltijdbox of Marley Spoon!

Ervaringen met de Inspiratiebox
Lees nu ook onze review van deze maaltijdbox. Open de pagina Review AH Inspiratiebox en bekijk de resultaten. Je vindt hier een uitgebreide omschrijving van het bestelproces, de inhoud van de box en natuurlijk de gerechten. Je treft hier ook een groot aantal foto’s van deze maaltijdbox aan. Heb jij zelf ervaringen met de Inspiratiebox van AH? Laat het ons weten!