Uitgekookt

Uitgekookt is een leverancier van gezonde en lekkere maaltijden aan huis. Dankzij deze unieke maaltijdservice laat je elke week de lekkerste dagverse maaltijden aan huis bezorgen. De maaltijden worden bereid met verse ingrediënten en bevatten geen onnodige toevoegingen. Je hoeft het eten alleen maar even op te warmen in de oven of magnetron. Uitgekookt bezorgt op 2 momenten per week. Aan keuze geen gebrek: elke week kan je kiezen uit 26 nieuwe maaltijden. Er is geen abonnement. Je bestelt alleen maaltijden als jij daar zin in hebt.

uitgekookt logo

Alles wat je over Uitgekookt moet weten in 1 minuut

Uitgekookt in het kort

 • Elke week 26 nieuwe maaltijden
 • Opwarmen in oven of magnetron
 • Vanaf €6,45 per maaltijd
 • Hollands, vegetarisch en vis
 • 2 pers. 3 maaltijden: v.a. €38,70 per week
 • Geen abonnementsvorm
 • Proefpakket nieuwe klanten: 4 maaltijden €19,95,-

Waarom deze box proberen?
Uitgekookt staat voor lekkere en gezonde maaltijden aan huis. De maaltijden worden bereid  met de meest verse ingrediënten en hebben geen onnodige toevoegingen. Elke week staat er een menu met 26 nieuwe maaltijden voor je klaar. Bezorging aan huis met een eigen bezorgteam is helemaal gratis. Er is geen abonnement, dus je zit nergens aan vast.

uitgekookt-maaltijdservice

Hoe werkt de Uitgekookt maaltijdservice?

Bij Uitgekookt kan je elke week kiezen uit 26 heerlijke, gezonde en bovenal lekkere maaltijden. Bestellen kan tot 4 weken vooruit in de webshop, maar kan ook telefonisch of via bestelformulier dat je aan de bezorger meegeeft. Goed om te weten is dat Uitgekookt niet werkt met een abonnement. Je kiest dus altijd zelf of je wel of geen maaltijden laat bezorgen. Wel is het dus mogelijk om tot 4 weken vooruit te plannen. De verse maaltijden worden op 2 momenten in de week bezorgd door de eigen enthousiaste bezorgers.

 • Bestellen kan via de webshop, telefonisch of door het bestelformulier aan de bezorger mee te geven
 • Iedere week staan er 26 nieuwe maaltijden klaar. Een prima mix van vlees/vis/vega/aardappelen/rijst/pasta
 • Uitgekookt werkt met vaste bezorgdagen en vaste bezorgers. Vaak heb je hetzelfde gezicht aan de deur
 • De maaltijden kan je eenvoudig opwarmen in de oven of in de magnetron. Op het etiket staat precies aangegeven hoe dit werkt
 • Betalen van via iDeal, Paypal of via een automatische incasso. Dit laatste is het handigst als je regelmatig weer maaltijden bestelt

Hoe gezond zijn de maaltijden?

Deze kant-en-klaar maaltijden worden zonder onnodige toevoegingen en met dagverse en lokale ingrediënten klaargemaakt. Hierbij houden de chefs er rekening mee dat de maaltijd thuis nog een keer opgewarmd wordt. Zodoende houden ook jouw groenten, pasta, aardappelen, vlees of vis ook na het opwarmen in de magnetron hun smaak en blijven vitamines behouden. Omdat Uitgekookt uitsluitend werkt met verse producten staan er enkel seizoensgerechten op het menu. Tip: bekijk ook het alternatief: Factor Meals.

Geen onnodige toevoegingen
Verder is het goed om te noemen dat de maaltijden van Uitgekookt geen kleur-, geur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen bevatten. Dit betekent maximale versheid. Dit houdt echter wel in de gerechten maximaal 5 dagen houdbaar zijn in de koelkast. Invriezen kan wel, maar dit gaat wel ten koste van smaak en versheid.

uitgekookt-maaltijdbox-bezorging-nederland

Wat kost de Uitgekookt maaltijdbox?

Uitgekookt werkt met een prijs per gerecht. Deze prijs varieert van €6,45 tot €10,03. Allereerst is de prijs afhankelijk van de grootte van de portie. Zo zijn er kleine porties (350 gram, S), gemiddelde porties (450 gram, M) en grote porties (600 gram, L). Daarnaast zijn er gerechten met wat luxere ingrediënten, en gerechten met wat meer eenvoudige ingrediënten die dan ook wat goedkoper zijn. Ben je met 2 personen, en eet je 3 keer per week met Uitgekookt? Dan betaal je gemiddeld rond de €40,00 per week. In de tabel hieronder vind je het kostenoverzicht van juni 2024.

 • De maaltijden van Uitgekookt zijn er in 2 categorieën: normaal en luxe
 • De normale maaltijden zijn er vanaf €6,45 en de wat luxere maaltijden vanaf €8,14
 • De minimum afname is 3 maaltijden per bestelling
 • Nieuwe klanten kunnen een proefpakket met 4 maaltijden proberen voor maar €19,95,00
Type maaltijd Portiegrootte Prijs
Normaal S (350 gram) €6,45
Normaal M (450 gram) €6,65
Normaal L (600 gram) €8,34
Luxe S (350 gram) €8,14
Luxe M (450 gram) €8,34
Luxe L (600 gram) €10,03

 

maaltijden-van-uitgekookt
Elke week kies je uit 26 heerlijke gerechten waaronder echte Hollandse klassiekers zoals stamppot en boerenkool

Uit wat voor gerechten kan ik kiezen?

Uitgekookt is een maaltijdservice die zich met name richt op senioren en ouderen die niet meer kunnen of willen koken. Maar ook steeds meer jonge gezinnen en eenpersoonshuishoudens kiezen voor het gemak van de gezonde, verse en lekkere maaltijden van Uitgekookt. Wekelijks is er een menu met minimaal 26 nieuwe gerechten. Deze maaltijden worden onderverdeeld in 4 categorieën:

 1. Hollandse maaltijden: echte typische Hollandse maaltijden zoals stamppot of rode kool met slavink
 2. Werelds: gerechten van over de hele wereld zoal risotto, babi ketjap of lasagne
 3. Vis en vegetarisch: heerlijke maaltijden zonder vlees
 4. Keuze van de chef: verrassende en nieuwe maaltijden voor de fijnproever

Wat is Uitgekookt?
Uitgekookt is een landelijke aanbieder van verse en gezonde kant-en-klaar maaltijden. De maaltijden worden gratis en gekoeld bij je thuisbezorgd en kan je eenvoudig opwarmen in de oven of in de magnetron.

Hoe duur zijn de maaltijden?
De maaltijden zijn verkrijgbaar vanaf €6,45 en de prijs loopt op tot €10,03 per gerecht. De prijs is afhankelijk van het type gerecht en de portiegrootte.

Bezorgt Uitgekookt ook bij mij?
Uitgekookt bezorgt in heel Nederland. In de ochtend worden maaltijden geleverd tussen 08:30 uur en 12:30. In de middag wordt er bezorgd tussen 16:00 uur en 22:00. Bestel je 5 dagen voor jouw gekozen bezorgdag? Dan betaal je geen bezorgkosten. Voor bestellingen die binnen 5 dagen voor de bezorgdag geplaatst worden rekent het bedrijf €1,99 extra bezorgkosten.

Hoe gezond zijn de kant-en-klaar maaltijden?
De kant-en-klare maaltijden van Uitgekookt worden dagvers bereid met lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Er worden geen onnodige toevoegingen toegevoegd zodat jij geniet van een lekkere en maximaal verse maaltijd met voldoende groenten.

Is Uitgekookt een abonnementsdienst?
Nee, Uitgekookt werkt niet op basis van een abonnement. Je bestelt alleen wanneer jij dat wil. Bestellen kan in de webshop, telefonisch of via de papieren bestellijst. Je kunt online wel tot 4 weken vooruit bestellen. Betalen kan via automatisch incasso.