allerhande-box-advertentie

AH Allerhande Box

Wist je dat de AH Allerhande Box tegenwoordig ook op de markt is? Jaja, een echte maaltijdbox van de grootse Nederlandse supermarkt. De markt van het online boodschappen doen wordt groter en groter. En hier kan Albert Heijn natuurlijk niet achter blijven. Sinds begin 2015 is dan ook de AH Allerhande Box op de markt. Op dit moment wordt de maaltijdbox van Albert Heijn, samen met Marley Spoon, gezien als de grootste concurrenten van de HelloFresh Box.

Het is eigenlijk een erg logische keuze dat ook Albert Heijn met zijn eigen maaltijdbox op de markt komt. Albert Heijn heeft al het Allerhande magazine met een oplage van ruim 2 miljoen. Daarmee kan de supermarkt een ontzettend grote groep bereiken. Bovendien beschikt AH over een uitstekende distrubtie en inkoop waardoor zij relatief goedkoop de maaltijdboxen kan produceren en uitleveren.

Inspiratiebox vs Familiebox
Albert Heijn biedt op dit moment 2 verschillende maaltijdboxen. De Inspiratiebox is geschikt voor 2 personen en bevat 3 maaltijden. De Familiebox is bedoeld voor 2 volwassenen en 2-3 kinderen. De recepten uit deze box zijn kindvriendelijk. Maak hieronder je keuze voor meer informatie.

AH inspiratiebox

AH familiebox

AH Allerhande Box vergelijken

Zoals je met de meeste producten doet die je (online) bestelt, kun je via maaltijdbox.org de AH Allerhande Box vergelijken. Uit reacties van andere maaltijdbox gebruikers loont het enorm om bijvoorbeeld de AH Allerhande Box eerst te vergelijken voordat je overgaat tot aankoop. Er zijn inmiddels tamelijk veel maaltijdboxen op de markt en elke box heeft zijn voordelen en nadelen. Vergelijk de AH Allerhande Box daarom direct op Maaltijdbox.org en zie welke box past bij jou en je eventuele partner en kinderen. Weet jij bijvoorbeeld hoe de Allerhande Box presteert ten opzichte van het boodschappenpakket van Mathijs Maaltijdbox?

ah allerhande box vergelijken en bestellen

AH Allerhande Maaltijdbox bestellen

Overtuigd van de inhoud en kracht van de AH Allerhande Box? Via Maaltijdbox.org kun je de AH Allerhande Box direct online bestellen. Dit die je veilig en vertrouwd via de website van ah.nl. Om de AH Allerhande Box te bestellen maak je een keuze tussen de eerder genoemde 2 persoons box en 4 persoons box. Let op: Wanneer je de AH Allerhande Box bestelt, zit je niet vast aan een abonnement. Je bestelt de Allerhande Box gewoon wanneer jij dit nodig hebt. Heb je meer boodschappen nodig? Vergeet deze dan niet ook direct online te bestellen! Op die manier hoef je geen onnodige bezorgkosten te betalen. Veel plezier en succes met het AH Allerhande Box bestellen! Bekijk ook onze post over AH Allerhande Box ervaringen voor betrouwbare & actuele reviews die jouw keuze misschien nog wat makkelijker kunnen maken.

Voordelen van AH Allerhande Box

Het grootste voordeel van de AH Allerhande Box is misschien wel dat je bij je maaltijdbox ook andere boodschappen mee kunt laten komen. Dus je ontvangt bijvoorbeeld de AH Allerhande Box, maar ook je extra bestellingen zoals een toetje of een heerlijke fles wijn. Immers, het is sinds enige tijd al mogelijk om alle boodschappen bij de Albert Heijn online te bestellen. Sommigen zien het als voordeel dat je bij de Allerhande Box niet vastzit aan een abonnement, zoals dat bijvoorbeeld bij het boodschappenpakket van de HelloFresh Box het geval is.  Je bestelt de maaltijdbox namelijk alleen als je deze nodig hebt. Je zult voor iedere week waar je wilt koken met de maaltijdbox van de Albert Heijn de box opnieuw moeten bestellen. Andere consumenten zien dit weer als een nadeel.

Allerhande Box 728x90

Nadelen van AH Allerhande maaltijdbox

Een tekortkoming van de AH Allerhande Box is dat deze foodbox zich minder focust op verse biologische uit de eigen streek. Veel minder dan bijvoorbeeld De Krat of Streekbox. Dat komt natuurlijk omdat Albert Heijn de maaltijdbox met name vult met producten uit haar supermarkt. Ook is de AH Allerhande Box nog niet geschikt voor vegetarische mensen, en voor consumenten die enkel Koosjes of Hallal producten willen eten. Ook voor mensen met een allergie wordt er nog doorverwezen naar een wat onduidelijke pagina waar je kunt zien wat er precies in de recepten van de betreffende week zit.

Wat zit er in de Albert Heijn Maaltijdboxen?

Wanneer de de Albert Heijn Allerhande Box vergelijkt met zijn voornaamste concurrenten biedt de box minder keuze. Je kunt kiezen voor de AH Allerhande Box voor 2 personen (Inspiratiebox) of de variant voor 4 personen (Familiebox). Er zit eigenlijk geen verschil tussen beide boxen. In de box voor 4 personen bevat simpelweg van alle ingrediënten het tweevoud. De AH Allerhande Boxen kenmerken zich door een uitstekende variatie in vlees, vis, gevogelte en vegetarische recepten. Het zijn vrij toegankelijke gerechten die ook voor kinderen prima te eten zijn. De gerechten zijn ook niet erg ingewikkeld waardoor je binnen 30 minuten het gerecht op tafel hebt staan. Albert Heijn houdt, net als andere maaltijdbox aanbieders, altijd rekening met het seizoen. Verder wordt de AH Box gratis thuisbezorgd en kun je, zoals hierboven ook genoemd, je overige Albert Heijn boodschappen eenvoudig mee laten bezorgen.

AH Allerhande Box kortingscode?

Wil jij niet teveel betalen voor jouw AH Allerhande Box? Bekijk ons overzicht met actuele Albert Heijn Allerhande Box kortingscode en aanbiedingen. Je vind hier ook algemene Albert Heijn aanbiedingen die je gratis mee kunt laten bezorgen met jouw Allerhande Box. Ontdek vandaag nog het gemak van online boodschappen doen bij de Albert Heijn!