Eerdere recepten bekijken bij Mathijs Maaltijdbox

Ben jij een gebruiker van de Mathijs Maaltijdbox? Wist je dat je via Mijn Mathijs Maaltijdbox heel eenvoudig de recepten en menu’s die je in het verleden ontvangen hebt kunt bekijken?

jouw recepten mathijs maaltijdboxMisschien heb je wel eens een recept van Mathijs gekookt die je zo ontzettend lekker vond dat je deze nog wel eens wilt koken. Of misschien ben je gewoon op zoek naar inspiratie en zoek je een verrassend recept om op tafel te zetten. In beide gevallen ga je simpelweg naar de Mijn Mathijs Maaltijdbox startpagina en klik je op “Open jouw recepten”. Hier vind je vervolgens een overzicht met de recepten uit de laatste twee boxen die jij thuis gekegen hebt. Als je iets naar onder scrollt vind je een overzicht met alle recepten uit het verleden. En het leuke is: Je ziet hier ook recepten uit de box die jij niet gebruikt. Je kunt dus ook inspiratie opdoen uit de Variatiebox terwijl jij zelf de Familiebox afneemt bij Mathijs. Ontzettend leuk om gewoon eens te bekijken, en om zelf eens te koken.

In de afbeelding hier links zie je hoe je oudere menu’s en recepten kunt terugkijken. Je moet al wel eens eerder een bestelling hebben geplaatst bij Mathijs om deze content te kunnen zien. Inloggen gaat heel eenvoudig via mijn.mathijsmaaltijdbox.nl. Je vult je mobiele telefoonnummer in, en je ontvangt direct een code per SMS om in te loggen. Je kunt nu je abonnement wijzigen, stopzetten en dus ook recepten uit het verleden op je gemak terugkijken. Zodra je op een van de menu’s klikt zie je ook direct de ingrediënten, en de bereidingswijze. Wil jij die heerlijke Fusilli met kip en pesto nog eens bereiden? Het is een fluitje van een cent!

Recepten uit Mathijs Maaltijdbox uit het verleden opnieuw bereiden

Wanneer je vervolgens op een van de menu’s/recepten klikt vind je een overzicht als hieronder. Zoals je kunt zien vind je de naam van het gerecht, de bereidingstijd, de benodigde ingrediënten, de producten je zelf in huis moet hebben (dit is nu niet meer relevant, wil je het zelf koken moet je natuurlijk alles zelf in huis hebben), en de bereidingswijze. Doorgaans worden de recepten uit Mathijs Maaltijdbox heel helder en duidelijk uitgelegd. Bij veel recepten vind je ook nog een tip van Mathijs zelf, waarmee je het gerecht wat kunt variëren.

mathijs maaltijdbox recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *