Marley Spoon nu ook beschikbaar in België

In Nederland konden we de Marley Spoon maaltijdbox al een paar maanden bestellen, en nu zijn ook onze zuiderburen aan de beurt. Marley Spoon meldde vandaag op Twitter dat de lekkere recepten en verse ingrediënten nu ook in Vlaanderen en Brussel bezorgd worden. Het assortiment en de prijzen van de Marley Spoon maaltijdbox is in België hetzelfde als in Nederland. De Classic Box voor 2 personen bestel je voor €39,90, wat neerkomt op €6,65 per portie. Hiermee is de prijs van Marley Spoon vergelijkbaar met HelloFresh (39 euro) en iets hoger dan de Allerhande Box (35 euro). Wij schreven eerder al een review over Marley Spoon en waren enorm enthousiast over deze maaltijdbox.

Zelf recepten kiezen met Marley Spoon

Het grote voordeel van de Marley Spoon Maaltijdbox is dat je als klant zelf de controle hebt over de inhoud van de box. Wanneer je een account aanmaakt vraagt Marley Spoon van welk type gerechten je niet houdt. Vervolgens krijg je gelijk een overzicht met een aantal recepten waar je zelf uit kunt kiezen. Je bepaalt dus elke week zelf hoeveel gerechten er bezorgd worden, maar ook welke gerechten. En dat kun je tussendoor ook eenvoudig aanpassen met de gebruiksvriendelijke Marley Spoon App. Met deze App kun je heel eenvoudig je bestellingen beheren, maaltijden toevoegen, wijzigen, verwijderen, en ook je abonnement wijzigen. Ook de kwaliteit van de Marley Spoon Maaltijdbox is erg goed. De producten voelen vers aan, en de recepten zijn vernieuwend inspirerend. Je maakt kennis met recepten waar je misschien nog nooit van gehoord hebt.

Zelf de Marley Spoon maaltijdbox eens proberen? Gebruik dan onze aantrekkelijke Marley Spoon Kortingscode en profiteer van liefst 15 euro korting op jouw eerste bestelling. Na deze box ben je verder niets verplicht. Bevalt het niet? Dan kun je jouw abonnement gewoon opzeggen.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *