5 Heerlijke Valentijnsrecepten bij Marley Spoon

Het is alweer bijna 14 februari 2020, de dag van de liefde. Wil jij jouw Valentijn dit jaar verrassen met een heerlijk en origineel diner? Marley Spoon helpt jou een handje met 5 bijzondere gerechten voor het perfecte Valentijnsdiner. Je vind de recepten gewoon in het wekelijkse menu. Heb je Marley Spoon nog niet eerder gebruikt? Profiteer dan van de actie met €45,00 korting. Ben je een bestaande klant, maar heb je de box al een aantal weken of langer gepauzeerd? Houd dan je mail goed in de gaten, want veel klanten ontvangen deze dagen een mailtje met een speciale €10,00 code waarmee je jouw abonnement kunt heractiveren.

Jouw perfecte Valentijnsdiner

Indruk maken op jouw date met Valentijnsdag? Niets werkt beter dan je kookkunsten showen. En met Marley Spoon hoef jij je nergens zorgen over te maken! De beste Valentijnsrecepten en verse ingrediënten worden bij je thuisbezorgd, waarmee jij het hart van je liefste wint. Nu zijn de recepten van Marley Spoon over het algemeen allemaal een lust voor het oog. Maar speciaal voor de week van 10 februari staan er een aantal extra bijzondere recepten op het menu. Deze vind je hieronder:

  1. Minigehaktballetjes van rundvlees op rodebietspaghetti met dille en pistache
  2. Pittige Koreaanse slawraps met rundergehakt en ingemaakte bietjes
  3. Tikka-pompoensoep met gebakken kip-rijsttopping en pinda’s
  4. Gnocchi in tomatenroomsaus met champignons en basilicum
  5. Gevulde puntpaprika’s met citroen-spinazierijst en yoghurtdip

Zoek je meer zoete recepten? Bekijk dan ook deze 5 heerlijke recepten Uit Paulines Keuken.

recepten-kiezen-bij-marley-spoon-valentijn

Hoe bestel ik deze speciale Valentijnsgerechten?

Heb jij de 14e een afspraakje, en wil jij graag indruk maken? Dan wil je misschien wel gebruik maken van de bijzondere en verrassend eenvoudige recepten van Marley Spoon. Je kunt ze heel eenvoudig bestellen. Hieronder leggen we hoe het werkt voor bestaande- en nieuwe klanten

Voor bestaande klanten
Heb je al vaker een maaltijdbox van Marley Spoon besteld? Log dan in op je account, en heractiveer je abonnement. Doe dit voor de week van 10/2, want in deze week kun je de speciale Valentijnsrecepten kiezen. Kies een bezorgdag, en selecteer de gewenste recepten. Naast de 5 hierboven genoemde gerechten kun je nóg 16 heerlijke recepten kiezen. Misschien is jouw date wel helemaal gek op chili con carne of curry. Goed nieuws, want ook deze gerechten kun je kiezen

Voor nieuwe klanten
Heb je nog niet eerder besteld bij Marley Spoon? Goed nieuws, want met onze actiecode kun je ‘m met in totaal €45 korting proberen. Dit betekent €15,00 korting op je eerste box, tweede box en derde box. Je bent niet verplicht om alle 3 boxen af te nemen. Jouw eerste box met 3 gerechten voor 2 personen bestel je via deze actie dus voor slechts €26,95. Bevalt het goed, en wil je het blijven gebruiken? Dan kun je ook jouw 2e en 3e box bestellen vanaf €26,95. Ideaal als jouw date nog een paar keer vaker langs wil komen voor een romantisch diner.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *