Doneer jouw HelloFresh box deze kerst aan de Voedselbank

HelloFresh heeft ook dit jaar weer een sympathieke actie waarbij je heel eenvoudig jouw HelloFresh box kunt doneren aan de Voedselbank. Veel mensen hebben andere plannen tussen kerst en oud en nieuw. Ondanks de huidge maatregelen komen mensen toch graag in kleine groepen samen om te genieten van lekker eten en drinken. De HelloFresh box blijft daardoor nog wel eens in de koelkast staan (behalve de kerstbox van HelloFresh natuurlijk). Dat is natuurlijk hartstikke zonde. Gelukkig kan je nu jouw box eenvoudig doneren aan de Voedselbank. In deze blog lees je er meer over.

Pauzeren en doneren bij HelloFresh

Zoals je weet werkt HelloFresh met een heel flexibel lidmaatschap. Dit betekent dat je in jouw account heel eenvoudig een box kunt overslaan. Veel mensen kiezen ervoor om HelloFresh rond de kerst en oud en nieuw een weekje over te slaan. Dit zijn vaak drukke en gezellige dagen waarbij je niet altijd aan de reguliere maaltijden toekomt. In jouw account kan je met 1 druk op de knop jouw box overslaan voor deze week. Maar speciaal rondom kerst en oud en nieuw kan je jouw box ook doneren. Als je jouw box pauzeert dan doneer je automatisch de waarde hiervan aan de Nederlandse Voedselbank.

Hoe doneer ik mijn box aan de Voedselbank?

Vind jij dit ook zo’n sympathiek idee en draag jij graag jouw steentje bij? Maak er dan direct werk van en pauzeer jouw box tussen kerst en oud en nieuw. Wanneer jij jouw box pauzeert dan doneert HelloFresh automatisch de waarde van de box aan de Voedselbank.

  1. Ga naar je weekmenu
  2. Kies de levering tussen kerst en oud en nieuw
  3. Pauzeer je box en doneer de waarde aan de Voedselbanken

Een mooie manier om gezinnen blij te maken

De Voedselbank zet zich on voor de mensen die het wat minder hebben. In Nederland leven ongeveer 600.000 huishoudens in armoede. Dat zijn er dus veel meer dan je denkt! De Voedselbank zorgt dat zij toch zoveel mogelijk voedsel krijgen. Veel producten zijn afkomstig van voedseloverschotten en donaties. Rondom de kerst werken veel bedrijven samen met de Voedselbank om eten en geld in te zamelen.

Niet bezorgde boxen worden standaard gedoneerd

Wist je trouwens dat alle Hellofresh inpaklocaties samenwerken met plaatselijke voedselbanken? Boxen die – om wat voor reden dan ook – niet bezorgd zijn, worden automatisch gedoneerd aan armere huishoudens. Op die manier krijgt jouw box altijd een goede bestemming!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *