Maaltijdbox zonder vis bestellen

We zien de vraag regelmatig langskomen. Ik wil wel een maaltijdbox, maar ik lust geen vis. Ik wil dus een maaltijdbox zonder vis, kan dat? Om de nodige duidelijkheid te scheppen vind je in dit artikel meer informatie over een maaltijdbox (abonnement) zonder vis. Het voordeel dat je bij een maaltijdbox elke week verrassende, nieuwe en gevarieerde recepten thuis ontvangt, kan voor sommige mensen ook een nadeel zijn. Zeker wanneer je bepaalde gerechten niet lust. Vis is misschien wel een van de meest voorkomende gerechten die wel in een maaltijdbox zit, maar waar relatief veel Nederlanders niet van houden. Gelukkig zijn er ruim voldoende mogelijkheden om van het gemak van een maaltijdbox te profiteren, zonder dat je verplicht bent om vis te eten.

Mathijs Maaltijdbox krijgt deze vraag blijkbaar ook vaker, want zij hebben op hun website uitgelegd hoe je de Maaltijdbox kunt ontvangen zonder vis. Wat zij zeggen is het volgende: Wanneer je in de even weken de Familiebox kiest, en in de oneven weken de Variatiebox kiest, heb je gegarandeerd elke week een maaltijdbox zonder vis. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de Variatiebox of Familiebox om de week te ontvangen. Je ontvangt dan in de eerst week een foodbox zonder vis, de tweede box sla je over, en in de derde week wordt er weer een maaltijdbox zonder vis bezorgd. Op deze manier kun je visgerechten heel gemakkelijk vermijden.

Waar vind ik maaltijdboxen zonder vis?

Mathijs is eigenlijk de enige aanbieder die zo expliciet meldt dat ze de vis bewust de ene week in de Familiebox stoppen, en de andere week in de Variatiebox. Bij andere populaire aanbieders als HelloFresh en de Allerhande Box is er niet zo’n patroon te zien. Wat je bij aanbieders als deze natuurlijk wel kunt doen is van tevoren kijken wat het menu van de week erop is. Mocht hier vis tussen zitten, dan kun je online nog aangeven dat je de box wilt overslaan. Let op dat je dit wel op tijd doet: Het pauzeren van de HelloFresh Box moet je  de woensdagavond voor levering van de volgende box doorgeven. Bij vrijwel alle aanbieders kun je het menu van de week erop al online zien. Dus op die manier is een maaltijdbox zonder vis bestellen niet zo’n probleem.

Ook Marley Spoon is nog even goed om te noemen wanneer we het hebben over maaltijdboxen zonder vis. Bij Marley Spoon kun je namelijk elke week zelf 3 recepten uitzoeken. En hier zitten eigenlijk elke week wel 3 maaltijden tussen zonder vis. Op die manier lukt het dus eigenlijk ook altijd wel om wekelijks een maaltijdbox zonder vis thuisbezorgd te krijgen.

Heb jij ervaring met vis in je maaltijdbox? Houd je van deze gerechten, of juist helemaal niet? Of ben je visgerechten juist dankzij de maaltijdbox gaan waarderen? Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *