Nieuw: De HelloFresh Borrelbox

HelloFresh heeft weer een nieuwe add-on die je aan jouw box kunt toevoegen: de HelloFresh Borrelbox. Het is een heerlijke delicatessenbox, perfect voor de borrel. De box kost standaard €16,00 per week, maar is nu tijdelijk in prijs verlaagd naar €13,60 (15% korting). In deze snackbox vind je wekelijks een mooie mix van lekkere, makkelijke en verrassende delicatessen. Denk aan een lekker stukje kaas, gedroogde worst, stokbrood, tapenades, pesto, amandelen of druiven. De inhoud van de HelloFresh Borrelbox wisselt per maand.

  • HelloFresh heeft een nieuw product toegevoegd: De Borrelbox
  • Naast een snelle soep, wijnbox, fruitbox en ontbijtbox kan je nu ook een box met delicatessen toevoegen aan jouw reguliere maaltijdbox
  • Je kunt de snackbox alleen bestellen in combinatie met de maaltijdbox, los bestellen is dus niet mogelijk
  • De kosten van deze snackbox van HelloFresh bedragan €16,00 per box.
  • De box is geschikt voor een avond met 2 tot 4 personen
  • Op dit moment profiteer je van 15% korting en bestel je ‘m voor slechts €13,60
  • De inhoud van de snackbox wisselt elke maand

De lekkerste delicatessen in een snackbox

Wie houdt er nu niet van een heerlijk borrelplankje. Kaasjes, worst, pinda’s, een stokbrood met een tapenade: het zijn de perfecte ingrediënten voor een gezellig avondje met z’n twee op de bank, of natuurlijk als er visite komt. Een goeie en leuke borrelplank samenstellen is niet altijd even makkelijk. Welke kaas kies ik, hoeveel worst heb ik nodig, koop ik niet veel te veel? HelloFresh maakt het nu nog makkelijker met deze borrelbox. Je kunt ‘m eenvoudig aanzetten in je account. Je ontvangt dan de delicatessenbox met daarin een perfecte mix van kaas, worst, zoutjes, stokbrood, tapenades, etc. voor de perfecte borrelplank. De voorbereidingstijd bedraagt minder dan 10 minuten.

Hoe kan ik de borrelbox toevoegen aan mijn box?

Zoals genoemd, je kunt de borrelbox van Hello Fresh alleen bestellen in combinatie met een reguliere maaltijdbox. Hetzelfde geldt overigens voor de ontbijtbox, fruitbox, wijnbox en het soep en brood. Los bestellen is helaas niet mogelijk. Het aanzetten van de borrelbox werkt heel eenvoudig. In het scherm waar je normaal je recepten kiest (inmiddels kies je wekelijks uit 14 gerechten), vind je onderaan de pagina ook alle extra’s. Deze kan je eenvoudig aan- en uitzetten. Let op: je kunt jouw keuze nog wijzigen tot 4 dagen voor de bezorging. Voor bezorging op zaterdag geldt er een deadline van 3 dagen voor de bezorging. Zorg dus dat je dit op tijd aan- of uitzet.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *