Bestel jouw Moederdagbrunch bij HelloFresh

Pasen hebben we net achter ons, en het is alweer tijd voor de volgende Feestdag! HelloFresh maakt het jou deze Moederdag wel erg gemakkelijk! Bij jouw box in de week van zondag 7 mei kies je namelijk een heel handige en overheerlijke moederdag Brunchbox. Deze is gevuld met heerlijke brunchgerechten, verse smoothies en perfect gekookte eitjes. In een handomdraai tover je een verrukkelijke brunch op tafel, zodat je samen met je gezin volop kunt genieten van elkaar en het samenzijn. In deze blog lees je uitgebreide informatie over de Moederdag Box van HelloFresh. Wat is het, wat zit er in en hoe moet ik het bestellen?

In het kort:

 • De HelloFresh Moederdag Brunchbox is een handige box waarmee je binnen no-time een leuke brunch op tafel zet voor 4 personen
 • Met de box maak je leuke gerechtjes: wentelteefjes van suikerbrood met mascarpone, yoghurt-bowls met vers fruit, gevulde croissants met ham en kaas
 • Daarnaast ontvang je ook een vers sapje en een gekookt eitje
 • De box kost €34,99 en bestel je bij jouw reguliere HelloFresh box (los bestellen kan niet)
 • Houd rekening met ongeveer 30 minuten bereidingstijd!

Alles over de Moederdag Brunchbox 2024

Moederdag 2024 valt op zondag 14 mei. Verras jouw moeder of partner dit jaar met een overheerlijke brunch! Misschien heb je geen zin om recepten te zoeken, boodschappen te doen en een uur in de keuken te staan. In dat geval biedt de Brunchbox van HelloFresh uitkomst! Deze box is voor 4 personen en bevat 3 leuke kleine brunch recepten, verse sap en een gekookt eitje. Met de Moederdag-box editie 2024 zet je de volgende brunch in een half uurtje op tafel:

 • wentelteefjes van suikerbrood met mascarpone
 • yoghurt-bowls met vers fruit
 • gevulde croissants met ham en kaas (let op: dus niet vega!)
 • vers appelsiensap
 • een gekookt eitje

Hoe werkt het bestellen?
De Moederdag brunchbox bestel je in de HelloFresh Markt en kies je als extra naast jouw reguliere box. Je bestelt de brunchbox dus altijd in combinatie met een normale box, je kunt het helaas niet los bestellen. Je kunt de brunchbox kiezen bij jouw box in de week van maandag 1 mei of in de week van maandag 8 mei (bezorging op zondag 14 mei is dus ook mogelijk). De box kost €34,99 voor 4 personen (€8,75 per persoon). In de afbeelding hieronder zie je precies hoe het werkt.

bestellen van moederdag recepten bij hellofresh howto

Wat staat er nog meer op het menu voor Moederdag 2024?

Behalve de brunchbox met 3 gerechten, een smoothie en eitje kan je natuurlijk ook kiezen voor een lekkere zoete of hartige  traktatie. Zoals je misschien wel eens gezien hebt kan je in de Markt ook kiezen voor verschillende bakboxen en andere extra’s. Deze zijn natuurlijk ideaal voor Moederdag. Het zijn leuke extraatjes die de zondag net even iets specialer maken. Hieronder vind je het overzicht met extra’s die je voor Moederdag 2024 kunt kiezen:

 • Moederdag verwencake met witte chocolade en frambozen
 • Liefste mama-koekjes met chocolade en pistachenootjes
 • Roze smoothiebowl
 • Wentelteefjes van brioche met frambozen
 • Eggs royale: eieren op briochebrood met gerookte zalm
 • Avocadotoast met serranoham en burrata
 • Mangocrème met passievrucht
 • Vers fruit zoals een luxe fruitsalade, aardbeien

Waarom vieren we Moederdag?

Moederdag is een jaarlijkse viering ter ere van moeders, waarbij we onze liefde, waardering en dankbaarheid tonen voor alles wat zij doen en betekenen voor ons. Deze speciale dag vindt zijn oorsprong in oude tradities en is inmiddels over de hele wereld bekend en geliefd. Moeders zijn vaak de stille kracht achter het gezin, die zorgen voor geborgenheid, liefde en steun, zonder daarvoor altijd de erkenning te krijgen die ze verdienen. Moederdag is dé dag om hen in het zonnetje te zetten en te laten zien hoezeer we hun inzet en liefde waarderen. Moeders zeggen het misschien niet altijd, maar ze vinden het maar wat leuk om verrast te worden. En wat is hiervoor nu een beter moment dan Moederdag?

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *