HelloFresh bestaat 10 jaar

HelloFresh bestaat 10 jaar! De Maaltijdbox-leverancier is al weer tien jaar actief in Nederland. Om dat te vieren biedt HelloFresh deze maand verschillende leuke extra’s. Zo kan je de komende weken kiezen voor iconische HelloFresh recepten en vind je leuke extra’s in jouw box. In deze blog lees je er alles over.

De drie meest populaire recepten op het menu

In oktober 2021 vierde HelloFresh het 10-jarige jubileum in Nederland. In die 10 jaar kwamen de meest bijzondere en inspirerende gerechten voorbij. Speciaal voor het 10-jarige jubileum staan deze maand weer eens  de drie all-time HelloFresh-favorietjes op het menu. De top-3 ziet er als volgt uit:

  1. Groentelasagne met zelfgemaakte roomsaus. Met aubergine, prei en oude kaas (vega)
  2. Orzo met spinazie en cherrytomaten. Met geroosterd amandelschaafsel en grana padano
  3. Kapsalon met kipgyros

Gratis extra’s in je box

In jouw HelloFresh box vind je regelmatig gratis leuke extra’s. Bijvoorbeeld frisdrank of een gratis proefverpakking van een bepaald product. Op die manier kan jij kosteloos kennismaken met nieuwe producten. Ook deze maand zit er weer een leuke gratis extra in jouw box. Klanten van HelloFresh ontvangen de de onweerstaanbaar lekkere krokante koekjes van Jules Destrooper in hun box. Of er verder deze maand ook gratis extra’s in jouw box zit weten we nog niet. Onze tip: pak jouw box in ieder geval goed uit om te kijken of er iets lekkers in zit 🙂

Gratis bakrecepten

Via de Blog van HelloFresh vonden we nog een gratis traktatie. Hier vind je namelijk de recepten van een aantal heerlijke bakrecepten. Erg leuk en lekker om te maken als je eens een middagje vrij hebt. Het gaat om de volgende recepten:

  • Witte chocolade-vijgentaart
  • Cupcakes met chocoladeglazuur
  • HelloFresh Markt brownies met bosbessen en kokos (via de Markt)

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *