Mijn gekookte recepten terugzoeken bij HelloFresh

Ken je dat gevoel? Je hebt een aantal weken een heerlijke HelloFresh-maaltijd gekozen, maar je hebt geen idee meer welk recept je gekozen hebt. De receptenkaart heb je al weggegooid en in de recepten database kan je het ook niet terugvinden. Wist je dat HelloFresh een heel fijne functie heeft voor het terugzoeken van eerder gekookte recepten. Via de website (ver terugzoeken) en de App (iets minder ver terugzoeken) kan je kijken welke recepten je allemaal in het verleden gekozen en gekookt hebt. In deze blog vertellen we je daar meer over!

Bekijk en beoordeel je vorige HelloFresh maaltijden

HelloFresh heeft dus een functie waarmee je jouw vorige maaltijden kunt terugzoeken. Handig: want zo kan je binnen mum van tijd een recept terugzoeken dat je eerder gemaakt hebt en dat je misschien opnieuw wil koken. Vanuit hier kan je eenvoudig op de recepten klikken en alle benodigde ingrediënten en bereidingswijze terugvinden. Het is ook mogelijk om hier een specifiek recept te beoordelen met 1 – 5 sterren en feedback achter te laten voor de receptontwikkelaars van HelloFresh! Vond je het gerecht dus net niet pittig genoeg of de stappen niet duidelijk? Dan is dit je kans om jouw feedback te geven!

  • 1 overzicht met alle recepten die je in het verleden gekozen hebt
  • eenvoudig een recept beoordelen met sterren
  • feedback achterlaten voor het team van HelloFresh
  • Een soortgelijke functie vind je ook in de box van GreenChef!

Waar vind ik de eerder gekozen recepten?

Het vinden van jouw vorige recepten gaat het handigst via de website. Wanneer je bent ingelogd op de website van HelloFresh vind je bovenin het menu het kopje “eerdere leveringen”. Wanneer je hier op klikt krijg je een overzicht met alle recepten die in jouw vorige boxen zaten. Hieronder hebben we een foto toegevoegd hoe dit eruit ziet via de website.

mijn-gekookte-recepten-hellofresh-terugzoeken

Recepten terugzoeken in de App
Ook in de App is het mogelijk om de inhoud van vorige boxen te zien. Helaas kan je in de App niet zo ver terugzoeken als via de website. In de App kan je via “mijn menu” wel tot een paar weken terugklikken en dus de recepten van vorige weken terugzoeken. Ook hier heb je de mogelijkheid om een rating achter te laten. Zie ook bijgaande screenshot voor een voorbeeld hoe dit eruit ziet in de App van HelloFresh.

feedback-recepten-geven-

HelloFresh kookboek

Helemaal onderaan jouw overzicht met recepten-historie vind je ook een link naar het HelloFresh-kookboek. Dit is eigenlijk het overzicht met ALLE recepten die er ooit in de box gezeten hebben. Je kunt hier eenvoudig zoeken op thema’s zoals Italiaans, Mexicaans, Vegetarisch, Aziatisch, etc. Op die manier kan je ook vrij snel een eerder recept terugzoeken. Daarbij is het ook gewoon een heerlijke inspiratie om alle recepten op 1 plek te hebben. Heb je een week geen box, maar heb je inspiratie nodig voor een snel en gezond recept? Dan is de kans heel groot dat er wat voor je tussenzit!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *