Nicolette Kluijver nieuwe gezicht van HelloFresh

Nicolette Kluijver – de 35-jarige presentatrice die onder andere bekend is van Expeditie Robinson – is het nieuwe gezicht van HelloFresh. Dat liet het bedrijf vanmiddag weten via haar sociale kanalen. Nicolette is misschien wel de perfecte afspiegeling van de HelloFresh-gebruiker: ze heeft 3 kinderen, een beestenboel, een drukke baan en ze heeft behoefte aan een gezonde maaltijd. Op de speciale pagina vertelt ze hoe de HelloFresh maaltijdbox haar helpt.

  • Nicolette Kluijver is het nieuwe gezicht van HelloFresh
  • Zij is een drukke vrouw met een druk gezin, wat perfect aansluit bij HelloFresh
  • Op HelloFresh.nl/Nicolette vind je haar volledige verhaal
  • In onze HelloFresh special lees je nog veel meer info over deze box

Waarom kiest Nicolette voor HelloFresh?

Veel jonge vrouwen kijken vol bewondering naar een vrouw als Nicolette Kluijver. Ze is een harde werker, heeft nu al een indrukwekkende carrière en runt daarnaast ook nog eens een druk gezin waar elke avond een gezonde maaltijd op tafel staat. Hoe krijg je zoiets voor elkaar? Nu zal Nicolette ongetwijfeld huishoudelijke hulp hebben. Maar uit het onderstaande filmpje maken we toch ook zeker op dat ze heel regelmatig zelf in keuken staat. Hieronder vind je in het kort haar 3 redenen waarom zij blij is met deze maaltijdbox.

1. Ik ben gek op koken, maar geen echte keukenprinses

Nicolette is – net als heel veel anderen – gek op koken. Maar ze geeft zelf al eerlijk toe dat ze niet echt een keukenprinses is. Met HelloFresh hoef je dit ook niet te zijn. Je krijgt elke week namelijk de lekkerste en meest bijzondere recepten + benodigde producten toegestuurd. Op die manier kan iedereen de lekkerste, gezonde en meest bijzondere gerechten op tafel zetten. Nicolette kookt dan ook regelmatig met haar kinderen (zie ook kindvriendelijke box)

2. Moeilijk om elke avond iets anders op tafel te zetten

Veel gezinnen willen in ieder geval doordeweeks elke avond een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel zetten. Door drukte valt het niet mee om steeds weer wat nieuws te verzinnen. Je komt al gauw terug op steeds dezelfde recepten. Of je grijpt terug op snelle (ongezonde) alternatieven. Met een maaltijdbox hoef je hier helemaal niet over na te denken. Alles voor 3, 4 of 5 gezonde en gevarieerde maaltijden zit al in de box, en wordt lekker makkelijk thuisbezorgd.

3. Het geeft heel veel rust

Een maaltijdbox geeft ook nog eens ontzettend veel rust. Je hoeft niet meer steeds te bedenken: wat ga ik vanavond eten. Of: Oeps, ik heb helemaal niks in huis. Met HelloFresh heb je steeds de rust dat je alles voor een gezonde, gevarieerde en lekkere maaltijd in huis hebt. Dat neemt ontzettend veel stress weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *