Samenwerking HelloFresh en Jamie Oliver van start in 2016

HelloFresh heeft de naam van een echte chefkok aan zich weten te verbinden. Vanaf januari 2016 ontvangen klanten van HelloFresh namelijk recepten van de beroemde Britse kok in hun maaltijdbox. Het is niet heel vreemd dat juist HelloFresh deze samenwerking is aangegaan. De Duitse aanbieder van boodschappenpakketten wordt toch wel gezien als de pionier op het gebied van maaltijdboxen. Zowel in Nederland als in de rest van Europa. Rocket Internet, de investeerder van HelloFresh zit ook achter grote bedrijven als Zalando. Het is geen geheim dat deze investeerder snel wil groeien, en elke manier van promotie is daarbij welkom.

De keuze voor Jamie Oliver is ook logisch. Bij Jamie Oliver denken mensen al snel aan de combinatie van gemakkelijk én gezond koken. Dit zijn natuurlijk precies de kernwaarden waar HelloFresh ook voor staat. De CEO van HelloFresh, Dominik Richter, weet dit op een mooie manier samen te vatten: “Wij willen iedereen – ongeacht hoeveel tijd je hebt of hoeveel kookervaring je hebt, de kans bieden om het plezier van koken van lekkere en gezonde maaltijden te ervaren”. HelloFresh gelooft dat ze met Oliver een relevante partner gevonden hebben die hen kan helpen bij het uitdragen van hun missie.

Tegelijkertijd is Jamie Oliver ook ontzettend blij met deze samenwerking. Oliver weet namelijk maar al te goed dat onze gebrek aan tijd ontzettend veel invloed heeft op de manier waarop wij eten. Vaak gehaast en zo dus ongezond. Dankzij de samenwerking met HelloFresh kan Oliver daadwerkelijk iets doen tegen dit probleem. Namelijk recepten aanbieden die gezond zijn en die snel te bereiden zijn zodat het helemaal past in de levenswijze van de consument anno 2016.

De samenwerking tussen Jamie Oliver en HelloFresh zal starten in januari 2016, volgende maand al dus! De recepten van Oliver komen terug in de boxen over de hele wereld. Dus niet alleen in Duitsland, Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Maar ook in de Verenigde Staten en bijvoorbeeld in Oostenrijk. Kijk jij al uit naar de recepten van Oliver in jouw HelloFresh Maaltijdbox?

Mathijs Maaltijdbox, een van de grote concurrenten van HelloFresh, heeft natuurlijk al een kok als gezicht van de Box. Dat is de bedenken van de box zelf: Mathijs Vrieze. Een interessante ontwikkeling om te zien waar Nederlanders uiteindelijk meer feeling mee hebben. De internationale sterkok Jamie Oliver? Of houden Nederlanders van de nuchtere Mathijs Vrieze, met wellicht wat meer “Hollandse” Gerechten. Heb jij al voorkeur voor in van deze beide koks?

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *