€20 korting bij HelloFresh in Februari 2016

Een nieuwe maand betekent vaak weer nieuwe kortingscodes bij verschillende Maaltijdbox leveranciers. HelloFresh loopt wat betreft kortingscodes voorop in Nederland. Elke maand duiken er weer zeer aantrekkelijke kortingen en actiecodes op. Zo krijg je al €10 korting op je eerste maaltijdbox als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Deze korting is echter niet geldig in combinatie met andere codes en acties. Bij HelloFresh moet je dus met één code de maximale korting scoren. Daarom hebben wij voor jou de beste en grootste kortingscodes alvast verzameld. Zo hoef je zelf niet meer te zoeken, lekker makkelijk!

Welke kortingscodes biedt HelloFresh in februari 2016?

Op onze speciale pagina met kortingscodes HelloFresh vind je altijd een actueel overzicht met werkende codes die je direct kunt gebruiken in je winkelmand. Op deze pagina wordt precies uitgelegd waar je de actiecode in kunt voeren, en wat de voorwaarden zijn. Een belangrijke voorwaarde om te noemen is dat je bij HelloFresh altijd minimaal twee maaltijdboxen moet afnemen. Dus wanneer je jouw eerste box met een korting van €20 scoort, dan betaal je voor de tweede box het reguliere tarief. Een kort rekenvoorbeeld: Stel je bestelt de Originalbox voor 2 personen en 3 maaltijden met een korting van 20 euro. Normaal kost deze box €39, maar met een HelloFresh kortingscode betaal je slechts €19 voor deze eerste box. Omdat je bij HelloFresh dus minimaal twee maaltijdboxen moet afnemen alvorens je het abonnement kunt beëindigen betaal je €39 voor jouw tweede Originalbox voor 2 personen en 3 maaltijden. Uiteindelijk kom je dan op een gemiddelde prijs van €29 voor de beide maaltijdboxen. Nog steeds een forse korting natuurlijk! De kortingscode van HelloFresh is dan ook een prima manier om voor een vrij lage prijs eens kennis te maken met het concept van de maaltijdbox, om te zien of het iets voor jou is. Probeer het zelf en probeer een van de actiecodes van Maaltijdbox.org!

Klik op de link voor direct 20 euro korting op HelloFresh en haal deze box voor een zeer gereduceerd tarief in huis! Veel plezier.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *