Fruitbox van Fruit.nl in een nieuw jasje

Fruit.nl was al een jaar bezig met het verkopen van de speciale fruitbox. Na een korte stilte lijkt de speciale box weer helemaal terug! Via de website Fruit.nl kunnen consumenten 5 verschillende boxen bestellen, maar het bedrijf hoopt dit op korte termijn uit te breiden.

Het concept van de Fruitbox van Fruit.nl is eigenlijk vergelijkbaar met veel maaltijdboxen zoals die op deze website vermeld staan. Ook bij Fruit.nl kun je eenmalig, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een box bomvol vers fruit of verse sap laten thuisbezorgen. De consument kan de box vullen met zoveel stukken fruit als hij of zij zelf wil. Zo is er al een fruitbox met 20 porties, maar voor de veelverbruiker is er ook een box met 65 stukken fruit. Lekker gezond dus! Het leuke en verrassende aan de Fruitbox van Fruit.nl is dat er ook een zogenaamde exotische verrassing wordt meegeleverd. Zo kan de consument zomaar een rode banaan of een portie kiwibessen aantreffen in de box.

Gevarieerd vers fruit gratis thuisbezorgd

De Fruitbox of Sapbox wordt gewoon via PostNL thuisbezorgd bij de consument thuis. De bezorging ter waarde van € 6,95 is zelfs gratis. Je betaalt dus echt alleen voor het fruit. Sinds deze week wil Fruit.nl een nieuwe slag slaan met een compleet nieuwe website en een bijbehorende tv-commercial. De belangrijkste voordelen van de Fruitbox is dat het fruit van topkwaliteit is. Fruit.nl beweert dat het fruit verser is dan in de supermarkt aangezien zij geen last van tussenpersonen in de keten hebben. Net als het maaltijdbox abonnement, kun je het abonnement bij Fruit.nl elke week opzeggen. Je zit dus nooit ergens voor een langere termijn aan vast.

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *